Типични приложения

Заради изискания външен вид и прецизната изработка, обемните букви от неръждавейка за перфектната реклама в този случай.

Този тип обемни букви напълно съвпада с дейността и излъчването на магазините за парфюми. Получава се отлична реклама на елегантните и атрактивни аромати.

Посланието на тази реклама – обемни букви от инокс – лесно достига до потребителя. Те символизират стила на луксозните магазини.

Вписват се идеално към визията на модерни бизнес сгради, като рекламен акцент.

Обемните букви от инокс, изработени за заведения, хотели, офиси, бизнес сгради, са отлично решение на фирмите за имиджова реклама. Те са изключително ефектни и стилни и привличат вниманието на клиентите. Заради по-скъпата цена на материала, обикновено се изработват обемни букви с по-малки размери. Разбира се рекламна агенция Медия Дизайн изпълнява проекти и за големи обемни букви от неръждавейка по желание на клиентите. Този материал позволява те да се изрежат в по-нестандартни форми и да изглеждат като изляти.

Това са някои от предимствата на несветещите обемни букви от инокс:

1. Отлична реклама за утвърждаване имиджа на компаниите

Изборът на несветещи обемни букви от неръждавейка е сред най-добрите, когато се отнася до елегантно изпълнена реклама, подкрепяща реномето на компаниите. Буквите от неръждаема стомана – драскана или огледална – са подходящи както за външна, така и за вътрешна употреба. Вписват се в интериорите на модерни офиси и заведения, а също така и като част от фасадите на банки или бизнес сгради. Те са привлекателни и акцентират върху имената на компаниите и техните търговски марки. Това е начин да се популяризират и наложат на пазара.

2. Атрактивна и стилна реклама на търговски марки

Обемните букви от инокс, без осветление, са един много подходящ вариант за външна или интериорна реклама на търговски марки. Надписът грабва вниманието на клиентите, брандът се запомня и остава представата за изисканост и престиж. Използва се като маркетингов похват от много фирми за налагането на марки на пазара.

3. Ефектен акцент към интериора чрез букви от инокс

За интериора на магазини, заведения, офиси, честа практика е рекламата на компанията с обемни букви, изработени от инокс. Тези букви са ефектен акцент към тяхната модерна визия. Стилни и елегантни, иноксовите обемни букви са идеални за имиджова реклама, която не е силно натрапчива, а едновременно с това привлича погледа на клиентите.

4. Устойчива външна реклама

Обемните букви от неръждаема стомана са добра реклама за витрини на магазини. Освен това могат да се изработят букви на стойка, тип тотем, които са привлекателни за преминаващите и свиделстват за престиж на фирмите. Иноксът, от който са изработени обемните букви, е устойчив на атмосферните въздействия. Рекламните надписи от неръждавейка са с абсолютно непроменен и актуален вид за много дълго време.

5. Размерът на буквите е неограничен

От неръждавейка могат да се изрежат обемни букви с различни големини. Материалът позволява да се изработят и по-сложни форми, като буквите са с абсолютно изваян и завършен външен вид. Поради по-високата цена на неръждавейката / инокса, обемни букви с големи размери се изпълняват значително рядко. Букви от неръждаема ламарина с такива размери са и доста тежки, поради което монтажът им е по-сложен.

Изпълнени проекти на обемни букви от инокс: