Клиент: Пиано бар Noti

Дата: Април 2013

Гаранция: 3 години

Вид:

Осветление: Светодиоди G.O.Q. LED

Град: Свети Влас

Пиано бар NOTI е изискано и стилно заведение, намиращо се на нашето Черноморие, точно до пристанището на курорта Свети Влас. Елегантност, хубава музика, забава и различни известни изпълнители – така бихме описали една вечер, прекарана там.

Перфектният акцент към съвременната и модерна цялостна обстановка на заведението, се забелязва още от самия му вход, преди да се качите по стълбите.

Светещо рекламно изделие – иноксови обемни букви в Свети Влас

Подчертаващи изтънчеността на това място, обемните букви от инокс са свидетелство за престижа на пиано бар NOTI.

Използвахме бял и черен плексиглас за основа на рекламните букви, а за лицето им – неръждаема ламарина (инокс). Този материал е гъвкав и позволява изпълнение на по-нестандартни форми на буквите. Те са излети като по шаблон. Дизайнът им е семпъл, но иноксът пречупва светлината в блестящи нюанси, което прави буквите да изглеждат по-лъскави и атрактивни.

Ювелирното изпълнение на това рекламно изделие съчетава прецизност, усет и майсторлък. Всеки детайл от обемни букви Свети Влас, за пиано бара, е изпипан фино, от начало до край, с огромен нюх и професионална преценка.

С помощта на дистанционери, осъществихме изнесения монтаж на буквите. Нестандартна и интересна беше идеята на клиента – те да се монтират на масивен блок от монолитен гранит.
Изработихме и две снап рамки с изчистен дизайн, които заедно с буквите, монтирахме към него. Това позволява на пиано бар NOTI да представя по най-добрия начин своята информация за предстоящите събития в заведението. Така изработено рекламното творение няма как да остане незабелязано.

Ореолен ефект на светене на обемните букви

Изпълнените обемни букви в Свети Влас, за бар NOTI, са със задно осветяване. Тъй като те са изнесени напред с дистационери, светят контражурно. Светлината пада назад, така че около буквите се получава ефектно сияние. За осветяването им използвахме качествените светодиоди на G.O.Q LED.

Проектът е изпълнен през 2013 година, но обемните букви Noti Piano Bar и до ден днешен изглеждат все така непокътнати. Атмосферните условия по Черноморието, не са им повлияли по никакъв начин. Стилната имиджова реклама на актуалното заведение продължава да привлича вниманието на клиентите.

Подобни проекти