Клиент: Торти Чочко

Дата: Август 2016

Гаранция: 3 години

Вид: Брандиране на автомобили

  • Изключително сме удовлетворени от изпълнението на всички външни и печатни рекламни изделия, които са плод на нашето успешно сътрудничество. Това ни дава основание да оценим високо Медия Дизайн като опитни професионалисти, на които може да се разчита.

    Торти Чочко лого
    Торти Чочко
    Станислав Христозов

Торти Чочко пикап Белинго с атрактивна реклама от фолио

Брандирахме един от фирмените пикапи на сладкарници Торти Чочко с една от най-добрите серии фолио за дигитален печат на 3M. Самозалепващото каст фолио
3M Scotchcal IJ170 Cv3 е с висока трайност (7 години) и изключителна гъвкавост. Без проблеми покрива сложни 3D кривини като релефите на задната част на пикапа на Торти Чочко. Красивото цветно лого е с перфектен печат, също благодарение на отличната покривност на фолио 3M SC170. За предпазване и още по-добър вид, върху логото Торти Чочко е апликиран ламинат 8518.

Надписите от двете страни на автомобила – телефонният номер и уеб сайта, са от фолио за режещи плотери 3M Scotchcal 50, с богат избор на цветове. Това фолио също е с добра издръжливост на външни условия, но се използва при гладки до по-малко релефни повърхности.

Този Торти Чочко пикап придоби нова, по-атрактивна визия, с облепянето му с рекламни графики и надписи от фолио. Стилният автомобил, със свеж дизайн и представителна визия, вече презентира марката Торти Чочко. Брандираният за Торти Чочко пикап има 3 години гаранция на рекламната графика от оторизиран 3M производител – Медия Дизайн и 3M™ MCS™ гаранция.

Подобни проекти