Ювелирна табела от месинг

Имахме удоволствието и честта да изработим табела от месинг за фоайето на печатницата на БНБ. Изработена с ювелирна прецизност, тя е от масивна основа от прорязан и вътрешно осветен месинг, върху който са монтирани букви от месинг.

За направата на светещата табела използвахме стилния и луксозен метал – месинг. Акцентът на изделието е легендарният български лъв, който е от същият метал. Сложността при него се крие в множеството малки детайлни елементи, които са изрязвани лазерно и монтирани прецизно на ръка. За да постигнем ясни контурни линии, подлепихме изделието с черно мат фолио на лидерите в бранша – .

Основана преди две десетилетия, Печатница на Българска народна банка се занимава с изработване на ценни книжа. Тя има за цел да помага на своите клиенти, като им предоставя защита на техните документи. Важни за тях са техният екип и позитивния имидж, върху които градят своите успехи.

Светеща месингова табела с LED

За изработката на кръгла месинговата табела използвахме освен месинг с декоративен драскан ефект, и G.O.Q. LED светодиодни модули. Полученият светещ герб монтирахме с помощта на дистанционери, които дават отстояние на изделието от основата (стената). По този начин постигнахме ефектно задно осветяване, което прави табелата още по-забележима, като й придава красив ореол и допълнително усещане за дълбочина и обем.

Така изпълнена, табелата от месинг за фоаето на БНБ е не само елегантно и фино рекламно изделие, но е и атестат за достолепие и престиж.


Клиент:  Печатница на БНБ


Дата: Ноември 2017


Гаранция: 3 години


Град: София