По логото ще ги познаете!

Истина е! Логото е лицето на компанията. То отразява същността на фирмата и е изразител на посланието й към клиента. Логото на фирмата е визитката, по която Ви разпознават и разграничават от масата компании, конкуриращи се на пазара. Затова е добре да се доверите на професионални дизайнери за лого дизайн. Те имат необходимия опит и могат да пресъздадат идентичността на компанията по начин, който да я представи в подходящата светлина.

Често се случва на фирмите да направят редизайн на логото си или пък тотално да го сменят с ново. В тези случаи, първоначалните потребителите не могат да асоциират новото лого със съответната фирма. Възникват упреци или големи похвали. Защо се получава така? Именно поради причината, че компанията си е изградила определен образ чрез своето лого. Виждаш го и в съзнанието ти изниква фирмата. Този пример е показателен за влиянието на логото върху начина на възприемане от клиентите.

Дизайн и изработка на лого за пекарна Hott, Медия Дизайн

Дизайн на фирмено лого

Рекламна агенция Медия Дизайн предлага лого дизайн и редизайн. Нашите дизайнери се стремят да създават лога, които да се помнят и да предават точно фирменото послание. Те реализират проекти за компании от различните браншове – заведения, хотели, строителни фирми, модни къщи, магазини, аграрни и земеделски фирми, IT фирми и други. При изработката на дизайна всеки детайл е от значение за правилното възприемане на логото – дейност на фирмата, общност от потребители, продукти и т.н. Професионалистите на Медия Дизайн са фокусирани върху оригиналното и ясно представяне на фирмата. Основна цел при проектите за лого дизайн е фирменият знак да се хареса на клиентите и допринесе за успеха им.

Изпълнени проекти за лого дизайн: