Рекламна агенция Медия Дизайн

е специализирана в проектиране, производство и инсталация на всички видове външна реклама. Медия Дизайн изработва светещи и несветещи табели и обемни букви, надписи от фолио, както и всички видове автомобилна и рекламна графика. Целият процес на производство на рекламните изделия отговаря на най-новите технологични стандарти и покрива изискванията на клиентите. Рекламната агенция развива успешно и друго направление в рекламата – дизайн и изработка на печатни рекламни материали. По поръчка се изработват всякакви издания – от луксозни каталози до менюта за заведения. Избирайки рекламна агенция Медия Дизайн клиентът получава пълна гама рекламно обслужване – бързо и качествено. Това гарантира реализация на всеки проект и постигане на максимални резултати за бизнеса.

30

Години в рекламата

48

Служители

3,250

Доволни клиенти

2,530

Поръчки годишно

Защо рекламна агенция Медия Дизайн?

“Отличаваме бранда Ви с креативност, качество и експертен подход, защото вярваме, че това е правилният път към успеха”

30 години Медия Дизайн

Над 5000 изпълнени обекта!

От създаването си през 1993 година Медия Дизайн се наложи като една от водещите рекламни агенции в България, специализирана в областта на външната реклама. Опитът, който натрупахме през годините, ни позволява да изпълняваме сложни и нестандартни проекти. Работили сме на всякакви обекти на територията на цялата страна. Нашите услуги ползват банки, бензиностанции, мобилни оператори, вериги магазини и др. Размерът на проекта е без значение. Изпълняваме прецизно желанията, дори и на най-малките клиенти, независимо от това колко нестандартни са поръчките им. Фокусът на фирмата е клиентите ни да останат напълно удовлетворени и бизнесът им да просперира.

Идея – Реализация – Успех

Медия Дизайн предлага целия набор от рекламни услуги. Благодарение на комплексното обслужване, вашата идея ще бъде реализирана бързо и качествено. На нас можете да се доверите за дизайна, избора на подходящите материали, изпълнението, монтажа, гаранционния и следгаранционен сервиз. Цялата процедура е съобразена с изискванията на всеки отделен клиент и спецификата на неговото предприятие. Чрез добрия дизайн и високото качество на продуктите ние целим да постигнем не само естетичен вид, но и осезаеми резултати за вашия бизнес. Пълният контрол по време на целия процес позволява поръчаната от вас реклама да се превърне пълноценна част от фирмата ви и символ на успеха.

Работа с екип от професионалисти

В Медия Дизайн работи екип от доказани тясно профилирани специалисти в областта на външната и печатна реклама. Независимо дали става дума за художествения отдел или цеха за производство и монтаж, служителите на агенцията разполагат с богат опит и обръщат внимание дори на най-дребния детайл от проекта. Те могат да ви консултират и да помогнат за избора на най-подходящата за вашия офис или предприятие табела или брошура, например. Колкото и да са нестандартни идеите или минимални средствата, с които разполагате, ние ще ви помогнем да представите бизнеса си в най-подходяща светлина 3M.

Обслужване навсякъде в България

Независимо дали сте разположени в голям град или се намирате в труднодостъпно село, ние сме на ваше разположение. За нас няма твърде отдалечено или недостижимо място. Просто посочете вашите изисквания и желания продукт, а ние ще се погрижим за неговото транспортиране и монтаж. Това обаче по никакъв начин не отнема възможностите за лично участие на клиента в изпълнението на проекта. Дори от разстояние, ние ви гарантираме пълен контрол по реализацията на рекламния продукт, като нашите представители поддържат постоянен контакт с вас. Така километрите не са пречка за пълноценно партньорство, дори и при грандиозен проект.


Клиенти:

Лого Sixt
Лого Т-маркет
Лого Еврохоспитал
лого Spetema

Лого Бултекс 99
Лого Анди
Лого Пицарии Верди
Лого Кенсол
Лого Витоша Ауто
Лого Подем
Лого хотел Лайпциг
Лого Winery cellar Rumelia