Клиент: Пицарии Верди

Дата: 2013

Вид: WEB дизайн

Лесна и бърза навигация в онлайн магазина

Интернет магазина www.verdi.bg е с опростена навигация с цел потребителите да бъдат улеснени при пазаруването. Съобразно бизнеса на клиента предлаганите храни и напитки са разделени в три отделни менюта за всеки град, съответно Пловдив, София и Стара Загора. Така потребителят се ориентира по-добре в двуезичния онлайн магазин и се насочва за поръчка към менюто на своя град. След избора на град, потребителят вижда категориите продукти, може да се търси продукт по ключови думи в търсачката, да сортира по цена или да се избере от падащо меню как се визуализират продуктите – по цена, по популярност, по оценка от потребителя и други. Всички тези функционалности подобряват навигацията в онлайн магазина и помагат на потребителите да открият и поръчат желаните продукти за минимално време.

Ефективни инструменти за увеличаване на продажбите

verdi_menu

За да получат потребителите информация за актуалните промоции и оферти в онлайн магазина на пицарии Верди сме избрали възможно най-подходящия начин да ги представим. В началната страница на магазина, под формата на слайдър, се сменят настоящите промоции, които са представени с атрактивни изображения. Има възможност за добавяне и на допълнителни промоционални банери, които се свързват с отделни страници с по-подробна информация. Всеки продукт е представен с отделна страница с висококачествени изображения. Снимките на пиците и другите храни детайлно презентират продукта. Те изглеждат много апетитно и приканват потребителя да ги купи. Онлайн магазинът дава възможност за покупка както на регистрирани, така и на нерегистрирани потребители. Така в онлайн магазина могат да се правят и специални предложения за регистрираните клиенти.

Комплексно обслужване на онлайн магазина

Поръчката на сайт при нас Ви спестява грижа за последващата поддръжка и оптимизация на сайта. Предлагаме всички услуги, свързани с изработката на напълно функциониращ сайт – уеб дизайн, разработка, SEO оптимизация, поддръжка. Онлайн магазинът, който създадохме за пицарии Верди използва пълната гама от предлаганите услуги. Благодарение на това сайтът се приема по-добре от търсачките и интернет потребителите. Поддръжката на сайта на пицарии Верди се изразява в ежедневни актуализации на съдържанието – добавяне на продукти, промоции, статии за блога, слайдъри, менажиране на социалните мрежи и други инструменти за разширяване на потребителската аудитория и съответно на продажбите.

Пълна SEO оптимизация и атрактивен web дизайн

Незаменима част от разработката на онлайн магазина е SEO оптимизацията. Според конкретния бизнес нашите SEO специалисти подбират правилните думи за описание на сайта, така че да се индексира по-добре от търсачките и да бъде лесно откриваем за потребителите. За онлайн магазина на пицарии Верди направихме цялостна SEO оптимизацията по страници, категории, продукти, блог страници, изображения и др. По този начин уеб сайтът се позиционира на първите позиции по ключови думи като пицарии, поръчка на пицидоставка на пици и подобни. Онлайн магазинът е оптимизиран и на английски език.

google_result

За атрактивния дизайн на потребителския интерфейс се погрижи дизайнерският екип. По подходящ начин интерфейсът разкрива функционалността на онлайн магазина, създадена от web developer-ите. Синхронизирането между графичната и програмна част на уеб сайта определя ефективността му или по-доброто възприемане от потребителите. В сайта е интегриран и собствен код, чрез който са допълнени нови функционалности.Онлайн магазинът verdi.bg отговаря на всички съвременни стандарти за изработка на сайт. Включени са най-новите технологии като съвместимост с браузърите (cross-browser) и адаптивен дизайн (responsive дизайн). Първата технология позволява онлайн магазинът да се визуализира еднакво на различни браузъри, а втората да се зарежда съобразно резолюцията на използваното устройство – смарт телефон, таблет, лаптоп, монитор.