Разработка и дизайн на уеб сайт за Бяло Камъне по най-съвременни уеб технологии

Рекламна агенция Медия Дизайн изработи уеб сайт на туристически комплекс Бяло Камъне, съобразен с най-новите технологии в уеб разработката на интернет сайтове. За създаването на сайта е използвана многофункционалната динамична уеб платформа WordPress. Тя позволява да се правят бързи и навременни промени по съдържанието и визията на сайта.

За сайта на Бяло Камъне е направен Full Width (Цял екран), уеб сайтът привлича и задържа вниманието на посетителите. Това е и едно от най-големите предимства на Frond-End частта. Разгърнато на цял екран, съдържанието на този уеб сайт е много по-ясно и четливо. Снимките от слайдърите се виждат отлично и са много атрактивни за потребителите. Има 5 различни Full Width слайдъра, които могат да се поставят като хедър на отделните страници.

Информативни и много атрактивни галерии

На много от страниците има динамични мини галерии, отделно има специално обособена страница с обширна галерия със снимки. Броят на снимките, които могат да се качат в галерията е неограничен. На всяка една снимка има описание, което информира посетителите на уеб сайта за събитията, настаняването, забавленията, вкусните ястия на ресторанта и много други развлечения на комплекса.

Блог на комплекс Бяло Камъне – успешно средство за комуникация с потребителите

Особено голямо предимство е Блог страницата на сайта на туристически комплекс Бяло Камъне. В нея се намират всички оферти и промоции, които предлага туристическият комплекс. Освен това на потребителите на сайта е предоставена възможността да отправят преки запитвания чрез онлайн формата за връзка.

Точната SEO оптимизация изстреля уеб сайта на Бяло Камъне на първа страница в Google

Отлично направената SEO оптимизация позиционира сайта в ТОП 10 от резултатите на Google по ключови думи. Най-силно конкурентните ключови думи за комплекс Бяло Камъне, Старосел са:

  • хотел Старосел – на първа страница в Google;
  • почивка Старосел – връща като резултат една от челните позиции в ТОП 3 за комплекс Бяло Камъне;
  • Старосел – дори само с тази ключова дума уеб сайтът на комплекса остава е ТОП 10;
  • туристически комплекс – по тези ключови думи сайта на Бяло Камъне задържа първа позиция в Google SERP.

Позиция на сайта на Бяло Камъне в Google