Фирма Шойлеков развива своята дейност в кулинарно производство, месарски магазин и кетъринг. Това е български производител на меса и деликатеси от чисто българско месо и билки, създавани по традиционни рецепти, от поколения майстори в занаята. От компанията се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за изпълнение на задание за лого дизайн.

Лого дизайн Шойлеков

Акцент в при изпълняването на проекта за запазен знак Шойлеков, бе да се изобрази фирмената дейност по ненатрапчив и елегантен начин. Именно за това бе създаден и надписът „най-вкусната храна“. Друг важен момент бе илюстрирането на планини, което е препратка към самото местоположение на компанията – град Карлово. Градът е всеизвестен със своята живописна гледка към Стара планина.

Какво да бъде Вашето лого?

Съществуват 4 основни типа запазени знаци: символни, абревиатура, словесни и комбинирани. За да изберете най-добрия за бизнеса Ви вариант, доверете се на професионалисти с опит.

Рекламна агенция Медия Дизайн разполага с дипломирани художници/дизайнери с над 20-годишен стаж в сферата на реклама и дизайн. Те не използват уеб системи, и подхождат индивидуално към всеки клиент. Именно и това е причината да са автори на логата на много фирми и учреждения в България.


Клиент: Шойлеков


Дата: Август 2020


Гаранция: 3 години


Град: Карлово