„TOMOV PLAZA“ жилищен комплекс с търговски обекти и хотелска част. Жилищната сграда е с модерна и съвременна визия и изчистени архитектурни детайли. Комплексът е разработен според най-високите стандарти на модерното строителство. Със своята отлична локация, съчетава удобство функционалност. От Стройколукс ООД се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за изработката на лого дизайн.

Лого дизайн – Tomov Plaza

От компанията инвеститор – Стройколукс ООД се довериха на нашите професионалисти за създаването на елегантен и отличаващ се запазен знак. Проектът бе изпълнен с внимание към детайлите и естеството на сградата. Желаният ефект на опростен, но запомнящ се дизайн бе постигнат чрез символика във формата на самото лого и изпълнението на буквата „Т“.

Целта на всеки дизайн на фирмено лого е да олицетвори компанията по възможно най-точен и ясен начин. Не случайно през последните години се забелязва тенденцията логата да се опростяват все повече. Вече при дизайн на запазен знак не става въпрос да изобразиш повече, а да внушиш и убедиш без думи.

Ключът към доброто лого е индивидуалният подход

Рекламна агенция Медия Дизайн разполага с опитен екип от художници/дизайнери, който изпълнява проекти по лого дизайн и редизайн. Те са автори на много от запазените знаци на фирми и учреждения в България, тъй като за тях всеки един дизайн получава индивидуален подход и отношение. Наш приоритет е Вашето лого да Ви харесва и представя по най-подходящия начин.


Клиент: Tomov Plaza


Дата:  Август 2020


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив