Клиент: Медицински университет Пловдив

Дата: Януари 2011

Гаранция: 5 години

Вид: Задно осветяване

Осветление: Светодиоди G.O.Q.LED

Град: Пловдив

Обемни букви, които създават отлично впечатление

Обемните букви и логото за Медицински университет Пловдив са изключително елегантни и напълно се вписват в стила на сградата. Дизайнът на логото на Медицински университет Пловдив е направен от нашите дизайнери още преди 15 години. Оттогава университетът се асоциира с това лого. При създаването на проекта за обемни букви и лого за сградата задачата ни беше да пресъздадем представителния им вид, но вече като външна реклама.

Благодарение на отличния си външен вид те допринасят за добрия имидж на университета. Цялостното възприемане на масивната и модерна сграда, брандирана с ефектни обемни букви, вдъхва доверие и респект. Поставени над централния вход на зданието, логото и буквите се виждат от всички студенти и посетители. Те създават усещане за сериозна и надеждна институция за всички преминаващи покрай университета. Прецизната изработка, ефектният вид на материала и атрактивното ореолно осветление придават на обемните букви и логото за Медицинския университет представителност и изисканост. И през деня, и през нощта рекламата на институцията е достатъчно привлекателна. Особено впечатление прави нестандартното ореолно осветление, като допълнителен акцент в подкрепа на имиджа.

Гарантирана трайност и здравина

Обемните букви от неръждавейка са осветени със светодиоди Samsung LED. Това гарантира безопасност на рекламата и осигурява необходимото спокойствие за клиента. Светодиодното осветление спестява на университета средства за поддръжка на обемните букви и лого. Благодарение на високата трайност на LED светодиодите, поне 6-7 години не се налага ремонт на осветлението. Друго голямо предимство на този вид обемни букви е устойчивостта на използвания материал. Неръждаемата ламарина не ръждясва, не се деформира с времето и запазва добрия си външен вид за дълго време. На практика обемните букви от неръждавейка имат неограничен живот на експлоатация.