Бензиностанция Energy Oil в град Драгоман се намира в непосредствена близост до един от най-натоварените международни пътища в България – Е80. Предлага на клиентите си качествени горива на конкурентни цени. Гарантира бързо обслужване на всякакви превозни средства, включително камиони и земеделска техника.

След като веднъж от ръководството на Energy Oil се довериха на Рекламна агенция Медия Дизайн за светещ тотем, който да насочва към бензиностанция Енерджи Ойл, те отново ни повериха отговорна задача по външната реклама на обекта.

Светещи табели и обемни букви за Energy Oil

По проекта за външна реклама на бензиностанцията изработихме две светещи табели с винил и алуминиеви профили – Non Stop/ Diesel и такава с цени, които да се забелязват отдалеч и да ориентират посетителите.

Също така, създадохме обемни букви от ПВЦ, които облепихме с фолио и инсталирахме на навеса на обекта. На същото място, като акцент облепихме зелен кант фолио по цялата дължина на козирката.

Трайно и безопасно LED осветяване

Погрижихме се рекламните изделия да бъдат осветени с трайни LED модули. Затова използвахме светодиоди на американският лидер в сферата – SloanLED. Те са характеризират с това, че са гарантирано безопасни, светят ярко и равномерно и в допълнение са с дълъг експлоатационен живот.


Клиент: Energy Oil


Дата: Февруари 2021


Гаранция: 3 години


Град: Драгоман