Клиент: Foresta

Дата: Май 2017

Вид: Обемни букви от инокс

Осветление: Светодиоди G.O.Q. LED

Град: Пловдив

Красиво светещо лого от неръждавейка изработихме за Foresta. Следвайки стриктно поставените от клиента изисквания за дизайна на рекламното изделие, изобразихме герб с два орела и щит, както и други хералдически елементи. Елегантният и изискан вид на рекламата се подсилва от ефектно осветяване със светодиоди. Изработеният продукт се отличава с аристократично излъчване, престиж и много елегантна визия.

Дизайнерско светещо лого от неръждавейка

Направихме изделието от драна неръждавейка. Този метал е изключително подходящ, когато се търси определен имидж и визия. Банки, бизнес сгради, модерни офиси – това са само част от местата,

в които се използва рекламата от инокс. Нашите професионалисти прецизно изрязаха на лицето на табелата фигурите, които оформят логото. Подлепихме ги с бял плексиглас и така създадохме много добър контраст с метала.

Ефектно ореолно осветяване подсилва впечатляващата визия на логото

Логото се закрепя посредством дистанционери за стена, а осветлението, от вградените корейски светодиоди G.O.Q. LED,  се отразява в нея и огрява контражурно рекламата. Светлината преминава и през белия плексиглас, като по този начин изображенията на герба на Фореста са ясно видими.