Брандиране на щанд – атрактивни обемни букви и рекламни табели за Анди на Security Expo 2013

За изложението Security Expo 2013 за видеонаблюдение и охранителни системи, фирма Анди участва с брандиран със светлинна реклама щанд. Рекламните табели и обемни букви са изработени от рекламна агенция Медия Дизайн. За щанда бяха монтирани:

  • обемни букви от неръждавейка с контражурно осветление
  • осветено гише от плексиглас и еталбонд с логото на Анди
  • обемни букви от плексиглас на стойка – 20 години Анди
  • демонстрационни стилажи от еталбонд, неръждавейка, плексиглас и двустранна табела от плексиглас.
Брандиране на щанд за изложение със светлинна реклама, обемни букви и табели

Цялостната визия на рекламния щанд направи много добро впечатление на посетителите на изложението и определено привлече вниманието. Несъмнено, щандът на фирма Анди беше голяма атракция за всички, не само за заинтересуваните от охранителна техника. Брандирането със светлинна реклама е много подходящо за представяне на търговките марки на компании и фирма Анди направи отличен избор за своя щанд на изложението. Много добра имиджова реклама чрез брандиране с табели и обемни букви, която представя фирмата като доверен партньор, отговарящ на изискванията на клиентите за сигурна и надеждна охранителна техника.

Дизайн и изработка на демонстрационен стилаж

Дизайнът, проектирането и изработката на стилажа за представяне на техника за видеонаблюдение на Анди, са индивидуален проект на рекламна агенция Медия Дизайн. Съобразен е естетичният външен вид на изделието с практичната му експлоатация. Светещите табели от плексиглас акцентират върху брандовете, производители на предлаганата техника за сигурност, така че посетителите лесно да се ориентират. В еталбонда са вградени камерите и мониторът, които показват нагледно възможностите си. Посетителите на изложението имаха възможността да видят и функционалностите на съответния охранителен софтуер. Основата на стилажа е облечена с червен плексиглас, за да е в унисон с фирмените цветове на логото на Анди. Изпълненото от Медия Дизайн брандиране на стилажите за продукти, улесни презентацията на техниката и се хареса много на посетителите.

Ключова централна позиция на логото и светещото информационно гише

В центъра на експозиционния щанд се виждат логото на Анди и гишето за информация за продуктите. Този тип брандиране с логото на фирмата се вписа изцяло в оформлението на щанда и умишлено заема ключова централна позиция. Напълно подходящи за имиджова реклама са обемните букви от неръждавейка Анди, осветени контражурно. Те са стилен акцент във визията на щанда. Изработеното светещо гише с лице от плексиглас и основа от еталбонд допълнително привлича вниманието на посетителите. Обемните букви и светещата табела са светлинна реклама, която представя фирмата по възможно най-добрия начин.

Галерия: