3M™ MCS™ Гаранция

Технологии


3M оторизиран производител

Гаранция 3M™ MCS™

Висококачествен солвентен печат

Латексов печат

Светодиоди SloanLED™

Светодиоди G.O.Q. LED

Обемни букви ден и нощ

Най-пълната гаранция за готова рекламна графика в индустрията

Продуктите на 3M за рекламна графика – фолио, винил, ламинати, мастила, апликиращи ленти са проектирани, разработени и създадени с отлична съвместимост за високо качество и оптимална работа на готовото рекламно изделие. Преминават през редица тестове при всякакви климатични и работни условия, за да се гарантира достигането на върховите характеристики на всеки от тях, респективно на завършената графика.

3M предоставят най-комплексната гаранция, без конкуренция в индустрията – 3M™ MCS™ Warranty, с която се осигурява пълна защита за всяка завършена интериорна или външна реклама, реализирана с материали на 3М и по одобрени от тях стандарти за производство. Призната е като златен стандарт и се отличава с това, че няма промяна в покритието за целия период. Обхваща всички параметри – фабрични дефекти в материалите, дефекти при производство, при печат и рязане, и т.н.

3M™ MCS™ Warranty – кога можете да я получите?

Например, когато за изработката на един брандиран автомобил са използвани заедно компоненти за рекламна графика на 3M, като фолио, мастила, ламинат и апликиращи ленти, и той е облепен от сертифициран производител, вашият автомобил ще получи гаранция 3M™ MCS™ Warranty.

Външна реклама с доказаното качество на 3M

Рекламна агенция Медия Дизайн е 3M оторизиран производител, което ни прави горди, че можем да осигурим безкромпромисно качество, отговарящо на най-високите стандарти за производство на рекламна графика. Работим изключително с продуктите на пионера в индустрията и разполагаме с опитни и обучени професионалисти, сертифицирани от 3M. Всички реализирани от нас рекламни табели, обемни букви или тотеми, брандиране на автомобили или рекламни надписи и графики за интериорна и екстериорна експлоатация с гаранция 3M™ MCS™ Warranty, предоставят сигурност на клиентите за оптималното функциониране на изделията по време на предвидения гаранционен период.

Медия Дизайн със сертификат за апликиране на 3M рекламна графика