Технологии


3M оторизиран производител

Гаранция 3M™ MCS™

Светодиоди SloanLED™

Светодиоди G.O.Q. LED

Обемни букви ден и нощ

3M™ MCS™ Гаранция

Всеки компонент на 3M продуктите, който притежава 3M™ MCS™ гаранция, е проектиран, разработен, тестван и произведен за максимална производителност и пълна съвместимост. За да се осигурят тези свойства на продуктите, се осъществяват множество тестове на всякакви климатични и работни условия. Като резултат клиентите получават перфектно балансирани продукти, които могат да се използват широко в различни сектори на индустрията. Те могат да бъдат подлагани на множество производствени операции – печатане, рязане, щамповане и т.н.

При изработката на външна реклама тази гаранция е удостоверение за пълната съвместимост на материалите. Крайното рекламно изделие е с високо качество и голяма издръжливост. При избор на рекламни табели или обемни букви с 3M™ MCS™ гаранция, клиентите могат да са сигурни, че всички компоненти на рекламно-информационното съоръжение са съчетани за оптимално функциониране. Всеки 3M оторизиран партньор, който произвежда реклами, отговаря на високите международни стандарти за качествени рекламни изделия.

Външна реклама с доказаното качество на 3M

Медия Дизайн със сертификат за апликиране на 3M рекламна графика

За изработката на външна реклама, рекламна агенция Медия Дизайн работи изключително с продукти на световноизвестната компания 3М. Нашите опитни професионалисти имат всички необходими умения за работа с материалите на 3M, така че качеството на крайния продукт да е гарантирано. Това осигурява висока трайност на изделията – табели, обемни букви, тотеми, брандираните с фолио превозни средства и обекти. Като 3М оторизиран производител Медия Дизайн залага преди всичко на качеството на материалите за рекламните изделия, за да гарантира на клиентите устойчива външна реклама.