Технологии


3M оторизиран производител

Гаранция 3M™ MCS™

Висококачествен солвентен печат

Латексов печат

Светодиоди SloanLED™

Светодиоди G.O.Q. LED

Обемни букви ден и нощ

Ще „съживим“ вашите идеи за реклама с наситени и ярки цветове

Рекламна агенция Медия Дизайн предлага пълноцветен солвентен печат на различни медии с изключително професионално качество, благодарение на мощния принтер Epson SureColor S80610. С него можем да създадем от обикновени банери до пана и интериорни декорации с висока разделителна способност на изображенията от 1440 dpi.

Предоставя лесно и скоростно печатане върху материали като самозалепващо фолио, винил, канава, тапет, фотографска хартия и други. С последно поколение технологии за прецизност и максимална производителност, гарантира висококачествен печат до 162,6 см. Благодарение на 10-те цвята мастила, включително червен, оранжев, бял или сив металик, получавате ярки и наситени цветове, с които вашите рекламни идеи ще „оживеят“.  

Изключителна прецизност и несравнимо качество

Epson SureColor S80610 предоставя печат с изключителна точност, благодарение на своята интелигентна система за управление на материали. Използва автоматично подаване на медията с прецизен контрол на обтягането advanced auto-tension control system ( AD-ATC ), което придвижва големи ролки с постоянна стъпка, без значение от тежестта им. Благодарение на гъвкави антистатични притискащи ролки се оптимизира сцеплението и точността при подаване.

Използвайки съвременните двойни печатащи глави PrecisionCore TFP и усъвършенствана формула на бързосъхнещите солвентите мастила UltraChrome GS3, принтерът S80610 създава графики с перфектни реалистични цветове. Възпроизвежда до 98,2% от плътните цветове на PANTONE Solid Coated Colours по системата PANTONE MATCHING SYSTEM®, оценени и сертифицирани от Pantone. При много от медиите е възможно прецизиране на качеството с режима Epson Precision Dot™, осигуряващ максимално растеризиране на файловете за детайлност на изображението, плавни преходи и наситени цветове.

Отлична производителност

С помощта на интелигентно автоматично почистване на печатащите глави, което внимателно отстранява засъхнало мастило и външни замърсители, без да използва повторно почистващата материя, се елиминира възможността мръсотия да попадне по дюзите и главите, а това повишава производителността и качеството. В допълнение Epson SureColor S80610 притежава и система за филтриране на прах и мастилена мъгла.

Разходът на мастило за изображения с наситени цветове, което покрива цялата площ, е минимален. Бързосъхнещите мастила UltraChrome® GS3 осигуряват напълно сух печат, готов за ламиниране и монтирате на още на същия ден. Тези технологични въведения гарантират постоянен печат и непрекъсната експлоатация, респективно клиентите на Медия Дизайн получават качествени реклами в кратки срокове.

Рекламни графики с 3M™ MCS™ Warranty

Солвентните мастила Epson-3M UltraChrome® GS3 Inks, съвместно разработени с 3M, са предназначени за използване в усъвършенстваните солвентни принтери SureColor® S-Series на Epson. Като 3M оторизиран производител, Медия Дизайн работи изключително с материали на 3M (фолио, ламинати, апликиращи ленти). С вкарването в производствения процес на принтер Epson SureColor S80610 , работещ с одобрените от 3M мастила за висококачествен пълноцветен печат, покриваме всички изисквания на 3M за издаването на 3M™ MCS™ Warranty гаранция за завършена рекламна графика. Може да сте сигурни, че получавате най-пълната гаранция в индустрията, която ви осигурява необходимото спокойствие през целия гаранционен период.