Технологии


3М оторизиран производител

Гаранция 3M™ MCS™

Висококачествен солвентен печат

Латексов печат

Светодиоди SloanLED™

Светодиоди G.O.Q. LED

Обемни букви ден и нощ

Типични приложения

януари 1, 2019

Подходящи за всички видове табели и обемни букви

Технологията на светодиодите G.O.Q. LED пасва на всяка светеща табела. За обемни букви дори е необходимо да се осветяват с диоди, заради спецификата на изделието. Светодиодните модули G.O.Q. LED са гарантирано безопасни и трайни. Това тяхно предимство практически удължава живота на светещата реклама.

януари 1, 2019
януари 1, 2019

Много големи табели и обемни букви

В този случай светодиодното осветяване е препоръчително, защото то ще намали разхода на електроенергия поне 8 пъти. А при табели и обемни букви с по-мащабни размери това е от огромно значение.

януари 1, 2019
януари 1, 2019

Монтаж на труднодостъпни места

Светодиодите G.O.Q. LED работят поне 6-7 години без необходимост от подмяна. Така значително спестявате освен електричество и средства за поддръжка на табелата. За места, на които е трудно да работят техниците, това е вариант без конкуренция.

януари 1, 2019
януари 1, 2019

Места със слаба инсталация

Светещите реклами със светодиодно осветление са перфектно решение, ако се монтират към инсталация, която не може да поеме големи мощности. Ниската консумация на светодиодите G.O.Q. LED и неколкократно по-малката мощност, гарантират безпроблемно присъединяване дори и към най-слабите инсталации.

януари 1, 2019

Трите най-големи предимства

януари 1, 2019

Спестяват поддръжка

По време на гаранцията няма да има нужда от смяна на светодиодите на табелите, докато луминесцентните лампи трябва да се подменят между 3 и 4-тата година. Технологията на G.O.Q. LED е с дълъг живот и още поне 3 години няма да се наложи да се харчат пари за поддръжка.

януари 1, 2019
януари 1, 2019

Технология с доказано качество

Яркостта на използваните от нас светодиодните модули G.O.Q. LED, с вграден чип на Samsung™, е съизмерима с тази на луминесцентните лампи, но е много по-икономична и дълготрайна. Оригиналните корейски елементи за изработката на светещи табели и обемни букви нямат нищо общо с китайските, които са разпространени масово на пазара. За съжаление некачествените стоки слагат лош етикет на всички светодиоди и това много често рефлектира върху избора на клиентите.

януари 1, 2019
януари 1, 2019

Експлоатация без рискове

LED технологията на G.O.Q. LED ви гарантира безопасност. Светодиодите работят във верига с напрежение 12 V и така се изключва възможността от спонтанно възникване на пожари. А това е голямо предимство, имайки предвид зачестилите случаи на запалени светлинни реклами в България.

януари 1, 2019

Светодиоди G.O.Q. LED – 85% икономия на електричество

Светодиодното осветление е 5 – 10 пъти по ефективно в сравнение с луминесцентните лампи, обикновените крушки, металхалогените и прочие. В Медия Дизайн залагаме на новите енергоспестяващи технологии за осветление на светещи реклами – табели и обемни букви. Повече от 7 години използваме корейските светодиодни модули G.O.Q. LED с най-добро отношение цена/качество.

Ето една проста сметка, която доказва ефективността на светодиодите:

Примерно изпълнение на табела с размер 1 х 5 метра

Табела с луминесцентни лампиТабела със светодиоди
Енергиен разход за час1000 W/час
Средна цена на електричество:
0,20 ст./kW ч.
Разход за час: 0,20 ст.
120 W/час
Средна цена на електричество:
0,20 ст./kW ч.
Разход за час: 0,024 ст.
Време на работа за 1 година365 дни * 8 часа
2920 работни часа на година
365 дни * 8 часа
2920 работни часа на година
Общ разход на година (лева)584,00 лв./година70,00 лв./година
С направените по-горе калкулации за разхода на електричество се вижда, че светодиодното осветление излиза значително по-евтино от стандартно използваните методи.

По-скъпото излиза много по-евтино

Изработката на по-горната табела с луминесцентни лампи струва около 1 300 лв., а вариантът със светодиоди е с около 500 лева по-скъп. Със закупуването на светодиодната табела, вие правите възможно най-добрата инвестиция. Първоначалната разликата в цената се възвръща само за година, а през останалото време от 4-годишната пълна гаранция икономисвате още 3 пъти вложените допълнителни средства. LED табелата спестява голямо количество електричество и с това напълно оправдава незначителната разлика в цената.

Трябва да се вземе под внимание икономичността на светодиодната табела, като се има предвид, че цената на тока постоянно расте.