Медия Дизайн използва доказаните материали на американската компания 3M

От повече от 20 години рекламна агенция Медия Дизайн e оторизиран производител на 3M за България. Използваме специализирани материали на американската компания в 99% от поръчките от далечната 1997 г.

Като лидер в иновациите, 3M стои зад редица изобретения – продукти, които ние използваме всеки ден. От изобретяването на шкурката в началото на 20 век, през налагането на скоча – Scotch и DuckTape като стандарт, до масовото навлизане на Post-It бележките в края на века. В сферата на фолиото няма иновативен продукт, който да не е дошъл от 3М. Все още в цял свят сериите каст фолио Scotchcal™ 100 и Controltac™ 180 са стандарт за облепване на автомобили и всички конкуренти сравняват продуктите си с тях. Интересен факт е, че 3М изобретяват светлоотразителното фолио и независимо, че патентът изтече през последните години, почти всички пътни знаци по света за изработени с него.

Медия Дизайн - Сертификат 3M оторизиран прозиводител

Media Design - 3M authorized manufacture of digitally printed graphics by 3M

Благодарение на висококачествените материали на 3M, произвежданите от нас светещи и несветещи табели, обемни букви, тотеми, брандиране на обекти и автомобили са с висока издръжливост и качество. Употребата на фолио, винил и други иновативни материали за реклама на лидера в тази индустрия, е от ключово значение за отличните характеристиките на рекламните съоръжения. Служителите ни са обучени за работа с материалите на 3М и се справят със сръчност и бързина при използването им в производството на рекламните изделия. Това е още една предпоставка за добрия външен вид на рекламите и тяхната по-висока трайност.

Например, 3M самозалепващо фолио за печат и рязане, както и винили с отлично качество, са идеален вариант за рекламните табели – светещи и несветещи, билбордове, табели на търговски обекти и офиси, обемни букви и други. За преобразяване на офиси предлагаме 3М фолио за архитектурни декорации – свежи дизайни за стъкла или стени. Фирмените автомобили се брандират с фолио на 3М за цялостно облепяне, което е високо устойчиво и с голяма трайност.


3M MCS warranty

Всички материали на 3M, които използваме са защитени с 3M™ MCS™ Warranty – гаранция за качество и съвместимост.