Еркан Карали, Nukon България

Еркан Озгюр Карали, управител на Nukon България, даде интервю пред Медия Дизайн, в което говори за бъдещото развитие на бизнеса си в България и споделя впечатленията си от рекламна агенция Медия Дизайн и няколкото рекламни проекта, които изготвихме специално за офиса на Nukon България в Пловдив.

Здравейте, бихте ли се представили?

Казвам се Еркан Озгюр Карали и съм управител на Nukon България.

Разкажете ни каква е дейността на Nukon България? Какво предлагате и към кого е насочено?

Е.К: Nukon България предлага висококачествени лазерни режещи машини, произведени в Турция. Продуктите ни са насочени към предприемачи в цяла Европа. Предлагаме на всичките си клиенти качествено сервизно обслужване към тях, което можем да си позволим, благодарение на добре квалифицираните ни служители.
Еркан Озгюр Карали, управител на Nukon България

Кога стартирахте бизнеса си в България?

Е.К: Nukon съществува от три години, но в България стартирахме преди две като скоро открихме и офиса си в Пловдив. Мога да кажа, че в момента вече разполагаме с достатъчно служители, които са преминали специално обучение в Турция, те са напълно способни да обслужват нашите клиенти и да ги консултират по всички въпроси, свързани със спецификата на нашата работа.

Кажете ни, защо човек трябва да избере вашата фирма и с какво сте по-добри от останалите в бранша?

Е.К: Ние сме първия производител на лазерни режещи машини в Турция и едни от първите в сферата на машиностроенето, използващи технологията фибро-лазерно рязане. Можем да твърдим, че сме световен производител в тази ниша, предлагаме качествени продукти и качествено обслужване. До момента имаме доставени машини в Сърбия, Румъния и нови проекти в Гърция. Но това не е всичко, работим постоянно за привличането на нови клиенти и скоро ще излезем на пазара в цяла Европа.

Откакто създадохте бранда Nukon в България, прибягвали ли сте до услугите на различни видове медии, за да популяризират дейността ви?

Е.К: Да, участвали сме два пъти на Международния технически панаир в Пловдив с машините на Nukon. Иначе основно популяризираме дейността си с различни журнали, подходящи за презентирането на нашата дейност. Тук искам да отбележа, че съм изключително доволен от съвместната ни работа с Медия Дизайн, защото да задоволиш напълно един клиент е много трудно, въпреки това, вие успявате да го направите.

Бихте ли се доверили отново на Медия Дизайн за поддържането на добрия публичен имидж на вашия бранд?

Е.К: Разбира се! Професионализмът, политиката и манталитета на Медия Дизайн много ми допадат. Доказахте професионализма си с няколкото проекта, които изпълнихте за Nukon България – поставянето на обемни букви с ден/нощ ефект, брандиране на офиса с фолио и светещи обемни букви. Доволен съм от качеството и бързината на работа. Оттук нататък за всички рекламни дейности на Nukon България, смятам да се доверя изцяло на рекламна агенция Медия Дизайн и се надявам да работим заедно години наред. Медия Дизайн е един сериозен трамплин за всички, които искат да рекламират бизнеса си, независимо от сферата и естеството на техния бранш.

„Доволен съм от качеството и бързината на работа. Оттук нататък за всички рекламни дейности на Nukon България, смятам да се доверя изцяло на рекламна агенция Медия Дизайн…“

Save

Save