Лесно и бързо ще монтирате сами елегантна табела

Няма нужда да давате излишни пари за прости монтажи, с които и вие можете да се справите. Поръчайте еталбондовата табела от сайта на рекламна агенция Медия Дизайн или на нашия e-mail: [email protected].

Ние ще изработим табелата и ще Ви я изпратим на посочения адрес с приложена схема за монтаж. Вие ще получите готовото изделие, като единствено трябва да го монтирате на мястото, определено за рекламата (стена).

С няколко прости стъпки, Вие ще имате идеалната реклама – елегантна табела с перфектен външен вид. Отличната визия на рекламната табела от еталбонд е гарантирана, благодарение на прецизната сглобка, която позволява материалът. Дори когато табелата се гледа отблизо няма никакви забележки по вида й.


СХЕМА ЗА МОНТАЖ:

Схема за монтаж на еталбонд

СТЪПКИ:

1. Получавате и разопаковате.

Всичко необходимо за монтажа е описано по списък (приложени са и инструкции).

2. Монтирате основите

Захващате правоъгълния алуминиев профил 3, както е показано на схемата. Тук е най-големият майсторлък – внимавайте при захващането на профила към стената 4. Външният размер между профилите е с 10 мм по-къс (h-10mm) от височината на табелата (h) 1. Закрепете профила с подходящи дюбели 2 към стената.

3. Табелата се закрепва към основите

Табелата 1 се поставя върху така получената рамка. След това навивате самонарезните видии 2, докато придържате табелата към стената.

Не е проблем да обърнете монтажа не по хоризонтала (както сме показали по-горе), а по вертикала, като спазвате същите правила (стъпки).