Практични и лесни за монтаж

Освен че са елегантни и подхождат на всеки интериор, обемните букви тип сандвич са изключително практични. Спокойно могат да бъдат монтирани дори и от неспециалисти, без никакви затруднения.

Но на какво се дължи това тяхно предимство?

Тайната е в използването на специални двойнозалепващи листове на 3M – най-добрата технология на пазара. Благодарение на тях отделните слоеве материал (плексиглас, неръждавейка) на обемните букви „сандвич“ се залепват с висока якост и връзката е напълно невидима. На гърба на буквите също задължително се поставя от „вълшебното“ двойнолепящо, за да се закрепят бързо и лесно към стена, плот или друга гладка повърхност.

Буквите тип „сандвич“ се изрязват лазерно, заедно с вече поставените двойнозалепващи листове, което на практика опростява тяхната изработка. Благодарение на тази технология, всеки може да закрепи желания надпис, бързо и лесно, без риск от провал. Лепилото на лепящите листове е достатъчно здраво и устойчиво, за да задържи дълго време рекламните букви.

Всеки, който поръча обемни букви тип сандвич, ще получи специален шаблон за максимално улеснение при монтажа на буквите.

Изработени от висококачествени материали

Не случайно използваме материали от световнодоказани производители като 3M. Лепилото на двойнолепящите листове е изключително здраво и гарантира трайно залепване към повърхността.

С минимум усилия клиентът получава рекламни букви, които съчетават ефектите на няколко материала със стилна визия. Обемните букви „сандвич“ са идеалната имиджова реклама за офиси, бутици, хотели и т.н. Най-голямото им предимство, е че клиентите могат да ги монтират сами. Това пести не само време, но и средства.