Брандиране на фирмена сграда на Бултекс 99 с външна реклама

Ръководството на Бултекс 99 ЕООД изказва своите благодарности към екипа на рекламна агенция Медия Дизайн, относно всички изпълнени проекти, коректното отношение, индивидуалният подход, спазените срокове за изпълнение и поставяне на външна реклама. Впечатлени са от гаранционното и следгаранционното обслужване, което предлагаме и доказаното качество и прецизност през годините. Търговският директор на фирма Бултекс 99 ЕООД препоръчва Медия Дизайн за изпълнението на всички видове външна реклама.

Като наши партньори и в следствие на дългогодишната ни съвместна работа, са на лице много осъществени проекти като обемни букви, билбордове, тотеми, светещи табели и др. рекламни компоненти, изработени и монтирани в различните обекти на Бултекс 99 в цялата страна.

Ние от рекламна агенция Медия Дизайн, с удоволствие реализираме всички идеи на Бултекс 99 и се стараем да ги превърнем в успешно завършени проекти, които да отразяват фирмената им идентичност.

Изказваме своите благодарности за индивидуалния подход, реализацията на нашите идеи, коректното отношение, спазените срокове и доверието, което изградихме като делови партньори през годините. Ще продължаваме да се доверяваме на рекламна агенция Медия Дизайн, която има над 20 годишен опит в изработването и поставянето на външна реклама.

Антон Войнов
Бултекс 99 ЕООДАнтон Войнов

Препоръка от Бутекс 99

Референция от Бултекс 99 за Медия Дизайн