Референция от Кроки за реклама и дизайнЗа успешно реализираните рекламни кампании, помогнали за налагането на продуктите и търговската им марка, управителката на Кроки Марияна Георгиева с удоволствие даде препоръка за рекламна агенция Медия Дизайн. Креативните дизайни на опаковки, рекламни материали и различни промоционални реклами, изработени от Медия Дизайн, превърнаха бранда Кроки в един от най-предпочитаните снаксове от клиентите в страната.

„Препоръчваме рекламна агенция Медия Дизайн за изработка на продуктов и фирмен дизайн, външна и печатна реклама. Те са доказано коректен и надежден партньор.“ – Марияна Георгиева, фирма Кроки

Партньорството между Кроки и Медия Дизайн

започна през далечната 1995 година със създаването на първата опаковка на фирмата, актуална на пазара и до днес. Тя направи Кроки като нарицателно за пшеничени пръчици в големи региони на страната. През годините опитвахме да актуализираме дизайна на плика, използвайки последните технологични въведения, но пазара до такава степен в свикнал с първоначалния дизайн, че директно отхвърли новите проекти.

Вижте също и: Дизайн на опаковка, актуален на пазара и след 20 години

Удовлетворено от изпълнените в срок рекламни идеи и добрите междупартньорски отношения, ръководството на Кроки изпрати много приятелска референция. Вече 20 години двете фирми работят съвместно – Кроки все още ползват дизайн на опаковка, изпълнен почти от създаването на Медия Дизайн. Известната марка снакс отправи благодарности за бързото и качествено обслужване, както и за представянето на бранда по блестящ начин.

Референция от Кроки за дизайн и реклама за Медия Дизайн

Галерия: