Креативни идеи за реклама и дизайн – успех за бизнеса

В съвременната пазарна обстановка изобилстват малки, средни и големи компании във всеки сектор на икономиката. Конкуренцията е голяма и фирмите все повече трябва да се доказват с качествени продукти и услуги. Но как да привлекат вниманието към себе и към своя бизнес? За целта са необходими нови и креативни идеи за реклама. Тук на помощ идват дизайнерите на Медия Дизайн, които ще намерят подходящия начин да представят успешно вашите продукти и компания. Предлагаме дизайн и изработка на всякакви рекламни материали, фирмен дизайн, лого дизайн и уеб дизайн. Нашата цел е постигането на разпознаваемост на бранда, която е ключ към успеха на всеки бизнес.

Дизайн на лого на Lenox, Медия Дизайн

Лого дизайн

Дизайн и изработка на меню Station, Медия Дизайн

Менюта за заведения

Дизайн и изработка на списание Aiger, Медия Дизайн

Печатни изделия

Web дизайн и изработка на блог на Styler

Уеб дизайн

Лого дизайн

Логото на всяка фирма има решаващо значение за правилното й представяне. По логото клиентите разпознават дадена компания, съответно то трябва да е с атрактивен дизайн, за да направи впечатление и да се помни. В Медия Дизайн се стремим да създаваме лога, които не само са с креативен дизайн, а и са гъвкави по отношение на функционалността. Това означава, че независимо къде е отпечатано – върху опаковка, брандиран автомобил, рекламни печатни материали, уеб сайт да изглежда отлично.

Виж повече
Лого дизайн Ecoenergy направен от Рекламна Агенция Медия Дизайн
Печатни рекламни материали за Петко Ангелов БГ

Печатни изделия

Печатните рекламни материали трябва ясно и точно да предават своето послание. Дизайнът и използваните за тях материали също имат важно значение за възприемането на рекламното изделие. Оригиналните идеи винаги се помнят и подпомагат имиджа на компаниите. Ние от рекламна агенция Медия Дизайн имаме опит в създаването на печатни материали. Предлагаме дизайн и изработка на каталози, календари, флаери, брошури, дипляни, плакати, визитки, менюта.

Виж повече

Менюта за заведения

При проектирането на менюта в рекламна агенция Медия Дизайн сме фокусирани върху това те да бъдат оригинални, стилни и ясно структурирани. Можем да изпълним от по-семпли до луксозни менюта за заведения, ресторанти, пицарии, механи, барове, хотели. Според конкретния проект за меню се използват различни видове картон, ламинат, корици, начин на захващане на страниците. Реализираме всеки проект, без значение колко мащабен е той – едно, няколко и стотици менюта.

Виж повече
Меню за ресторант Happy Joe
Web дизайн на сайт за Basta Moda

Дизайн на уеб сайтове

Безспорно присъствието на всеки бизнес в интернет пространството е от голямо значение за неговото бъдещо развитие. Уеб сайтът на фирмата всъщност е визитката й в интернет. Рекламна агенция Медия Дизайн предлага изработка и поддръжка на фирмени сайтове за хотели, вериги магазини, организации, автосервизи, винарски изби и т.н. Съобразявайки се с бизнеса на всеки от клиентите и конкуренцията в съответния сектор, ние се стремим да създадем уеб сайт, който да бъде не само с красив дизайн, а да е реално полезен за потребителите.

Виж повече

Реализирани проекти