За отличната кухня трябва отлична презентация

Добрата кухня и обслужване са магнит за клиентите на всяко едно заведение или ресторант. Ако се добави и приятната и уютна обстановка, посещаемостта им се увеличава многократно. Но дори и Вашият готвач да е изкусен майстор на кулинарията и ястията му да се невероятно вкусни, клиентите няма как да разберат това, без специалитетите да бъдат представени по правилен начин и с подходящ дизайн. Менютата за заведения са добър начин да изразите качеството на своето заведение.

бистро Prima - меню за ресторант
Дизайн и изработка на менюта за Ефир 100 от Медия Дизайн
Дизайн за ресторант
Меню за ресторант Диамант

Тук е мястото на изкушаващото меню, което да убеди клиента, че дадено ястие си заслужава да се опита. Снимките на ястията и питиетата с високо качество и атрактивен вид са способни да съблазнят и най-придирчивите вкусове. Ясната подредба на асортимента от кулинарни изкушения също е от значение. Клиентите трябва бързо и лесно да се ориентират в разположението на отделните категории храни и напитки.

Менюто е най-ефективният рекламен инструмент за всеки ресторант, бар, кафе, бистро, пицария, сладкарница, който може да подобри продажбите. Ако менюто за Вашето заведение успее да възбуди апетита или жаждата само с един поглед, със сигурност това ще ви донесе гарантиран успех и клиентите ще се редят на опашка.

Какви са предимствата на професионалния дизайн?

✓ Печели клиенти
✓ Създава успешен имидж
✓ Улеснява избора на клиентите
✓ Менюто се запомня лесно
✓ Еднократна инвестиция
✓ Реклама с неопределен срок на годност

Изкушителни менюта за заведения – опитайте и Вие!

Ние от рекламна агенция Медия Дизайн се грижим за успеха на клиентите си. Предлагаме креативни дизайни за менюта за заведения. Дизайнерският ни екип е с богат опит в реализирането на проекти за печатна реклама, което гарантира бърза и адекватна реакция. Независимо от това колко нестандартен проект ще ни зададете, какви са средствата ви и какъв е типът на заведението, нашите специалисти ще намерят подходящият вариант на меню, което да представи ресторанта, кафето, пицарията Ви подобаващо.

Дизайн и изработка за заведение Avenue | Медия Дизайн
Свежо и красиво меню изработка | Медия Дизайн

При проектирането на дизайна на всяко меню за заведения се подхожда строго индивидуално и акцентът пада върху това дизайнът да се възприема от клиентите по най-добрия начин. Менюто, което е привлякло интереса и е загатнало любопитство у клиента да опита дадено ястие или питие, е изпълнило своето предназначение. Нашите дизайнери гонят именно тази цел – да създадат дизайн, който да възбуди апетита. Те наблягат на ясно съдържание, с елегантна и изчистена визия, снимки с високо качество на Вашите кулинарни изкушения.

Защо дизайнът е важен?

Първото впечатление е най-силно! По тази причина всеки собственик на бизнес трябва да създаде стилен, тематичен и хващащ окото имидж за своята фирма. Това повишава доверието на клиентите и печели уважение.

Как дизайнът на меню помага на моя бизнес?

Менюто е най-ефективният рекламен инструмент за всеки ресторант, бар, кафе, бистро, пицария, сладкарница, който може да подобри продажбите. Ако менюто за Вашето заведение успее да възбуди апетита и любопитството на клиентие, това неименуемо ще създаде ръст в доходите.

Колко струва създаването на дизайн за меню?

Има различни видове цени, според Вашите желания и цели. Екипът от професионалисти на Рекламна агенция Медия Дизайн може да създаде дизайн за меню, изцяло съобразен с тематиката и стила на обекта и то по начин, който да се вписва с Вашите виждания и идеи.