Печатна реклама от Медия Дизайн

Като съчетание от текст и изображения, печатните материали носят комплексно рекламно послание, което трябва да бъде представено точно и атрактивно. Ние от рекламна агенция Медия Дизайн намираме подходящата комбинация от рекламни елементи и я претворяваме в стилен и креативен дизайн. Благодарение на опита ни в създаването на рекламни печатни изделия, напълно можете да ни се доверите за реализирането на всеки проект. Мащабът и сложността на проектите за печатна реклама са без значение. Можем да изработим от по-луксозни печатни материали като каталози, до масово разпространяваните флаери и брошури. С водещо значение е клиентът да остане доволен от реализирания проект, а съответната рекламна кампания да донесе успех на бизнеса му.

Печатни изделия от Медия Дизайн - каталог Viking-T

Рекламни каталози

Рекламните каталози са отличен вариант да се съберат продуктите на дадена фирма на едно място, така че клиентите да бъдат едновременно информирани, впечатлени и заинтригувани. Най-често каталози правят фирми с богат асортимент от артикули, за по-лесното им представяне.

Печатни изделия от Медия Дизайн - календар на Sixt

Календари

Брандирането на фирмени календари е добра стратегия на компаниите за реклама. Особено по-луксозните и нестандартни проекти за рекламни календари правят силно впечатление. Компаниите използват рекламните календари като реклама, която да утвърди имиджа им.

Печатни изделия от Медия Дизайн - каталог Торти Чочко

Брошури и дипляни

Обикновено се използват за промотиране на стоки и услуги. Понякога фирмите ги поръчват и като умален вариант на каталози – когато продуктите са по-малко на брой.

Печатни изделия от Медия Дизайн - флаери за пицарии Верди

Флаери

Масово използваните рекламни флаери са сравнително евтин вариант на печатната реклама. Те са ефективно средство за популяризиране на продукти и услуги.

Печатни изделия от Медия Дизайн - визитки

Визитки

Най-разпространените рекламни печатни изделия са визитките. Те са незаменима част от имиджовата реклама на всяка компания и отразяват същността й.

Изпълнени проекти на печатни изделия: