Като съчетание от текст и изображения, печатните материали носят комплексно рекламно послание, което трябва да бъде представено точно и атрактивно. Ние от Рекламна агенция Медия Дизайн намираме подходящата комбинация от рекламни елементи и я претворяваме в стилен и креативен дизайн.

Благодарение на опита ни в създаването на рекламни печатни изделия, напълно можете да ни се доверите за реализирането на всеки проект. Мащабът и сложността на проектите за печатна реклама са без значение. Можем да изработим от по-луксозни печатни материали до масово разпространяваните флаери и брошури. С водещо значение е клиентът да остане доволен от реализирания проект, а съответната рекламна кампания да донесе успех на бизнеса му.

Луксозен каталог с продуктите на Хебър ЕАД направен от Медия Дизайн - Печатни изделия
Рекламен каталог
Календари, брандирани с лого за AuroPro от Медия Дизайн - Печатни изделия
Календар
Печатни изделия - флаер за пицарии Верди - Печатни изделия
Флаер

Каталог за торти - Торти Чочко - Печатни изделия
Брошура

Brosix изработка на визитки от Медия Дизайн - Печатни изделия
Визитки

Създайте фирмен имидж с печатни изделия

Рекламните каталози са отличен вариант да се съберат продуктите на дадена фирма на едно място, така че клиентите да бъдат едновременно информирани, впечатлени и заинтригувани. Най-често каталози правят фирми с богат асортимент от артикули, с цел по-лесното им представяне. Вариантите за изработка изобилстват от идеи и няма ограничение за изпълнението им. Меки или твърди корици, гланц или мат, всяка Ваша идея може да бъде превърната в реалност.

Друга добра бизнес стратегия за реклама е създаването на фирмени календари. Календарът е нещо, от което всеки има нужда, ползва и търси. По-луксозните и нестандартни проекти за рекламни календари правят силно впечатление. Компаниите ги използват, за да популяризират дейността си и да утвърдят своя имидж.

Брошурите и дипляните се използват обикновено за промотиране на стоки и услуги. Понякога фирмите се поръчват и като умален вариант на каталози – когато продуктите са по-малко на брой. Изграждат добра визуална представа за създадените продукти и улесняват презентацията им.

Каталог 2015 на Викинг-Т от Медия Дизайн
ММ93 Декоративни мазилки - Изработка на каталог

Рекламните флаери са масово използвани за еднократна промоционална дейност и са сравнително евтин и достъпен вариант за печатната реклама. Те са ефективно средство за популяризиране на продукти и услуги.

Най-разпространените рекламни печатни изделия са визитките. Те са незаменима част от имиджовата реклама на всяка компания и отразяват същността ѝ. Достъпен и полезен начин да бъде представен бизнес или услуга, а в същото време дизайнът може да се осъществи така, че да вдъхва уважение, сигурност и престиж.

Какви са видовете печатни изделия?

Главните видовете печатни изделия са рекламен каталог, календар, брошура, флаер и визитки. Има възможност да се създадат също така тефтери, етикети на продукти, химикали, кутии, рекламни торби и др.

Какви са ползите от рекламните печатни изделия?

Те промотират бизнеса Ви и непрекъснато напомнят за предлаганите от Вас услуги.

Кой може да създаде дизайн за печатни изделия?

Създаването на атрактивно рекламно послание и визия е приоритет на дизайнерите от Рекламна агенция Медия Дизайн. Съобразени изцяло с Вашите желания и мотиви, те ще се погрижат да представят бизнеса Ви в най-подходящата светлина за привличането на нови клиенти.