Учебна компания Леа с техен проект с помощта на Медия Дизайн.

Учебна компания Леа с благодарности към рекламна агенция Медия Дизайн.

„Благодарим ви! За това, че спомогнахте за нашето изграждане като личности, като млади български предприемачи и ни помогнахте в търсене на нашето място в живота.“
– Учебна компания Леа

Шестимата ученици от 11-ти клас на ЕГ “Иван Вазов“ Пловдив – Йолена Гешева, Бирсен Алиманова, Георги Стоянов, Димитър Тодев, Иван Василев и Георги Земярски осъществиха свой собствен продукт, наречен Книгосвет, с нашето съдействие. Иновативната им идея за уред за четене на тъмно спечели няколко престижни награди – първа награда от Регионален панаир на учебните компании в гр. Хасково, първо място в Националния младежки бизнес форум „Изгряващи звезди“ в София, което пък ги класира да за европейската надпревара в Люцерн, Швейцария. Освен това учениците спечелиха и награда от „NU Boyana Films” – заснемане на рекламно видео на продукта.

Какво е Книгосвет на Учебна компания Леа?

Книгосвет представяне

Младежите посещават школа по мениджмънт към Общински детски комплекс – Пловдив, където се залавят за задачата да създадат Учебна компания, произвеждаща техен собствен продукт. Така се ражда идеята за Книгосвет на Учебна компания Леа – плексигласово изделие за четене на тъмно, което се поставя върху страниците на книга, учебник или списание, например, и ги осветява, без да се губи светлина. За да свети уредът, са използвани вградени в него светодиоди, а излъчваната светлина е напълно безвредна за зрението. Така спокойно може да се чете на слаба или липсваща светлина. Има няколко варианта на захранване на Книгосвета – с малки батерии, соларни панели или трети вариант, който все още се разработва, с преработена механична енергия.

Осветление за книга от плексиглас
Благодарим Ви Медия Дизайн! ЛЕА - Учебна компания на България за 2016г. Ученици и учител

Ние, от Рекламна агенция Медия Дизайн, подкрепяме креативните идеи и младите таланти, затова напълно застанахме зад единайсетокласниците от ЕГ „Иван Вазов“ и тяхната Учебна компания Леа, като им помогнахме да осъществят своя първи опит в реалния бизнес. Доволни от постигнатите резултати, шестимата младежи изпратиха трогателен и стойностен за нас подарък – тяхна снимка от награждаване с подпис „Благодарим Ви Медия Дизайн!“ и благодарствено писмо. Нищо не може да ни направи по-щастливи от прочувствените слова на такива талантливи деца, с които вярваме, че страната ни ще има светло бъдеще.

Благодарствено Писмо до Медия Дизайн