Ученици от Френската езикова гимназия в Пловдив в Медия ДизайнУченици от 8-ми “е” клас на пловдивската френска езикова гимназия “Антоан дьо Сент Екзюпери” посетиха рекламна агенция Медия Дизайн

Те бяха придружени от г-жа Ели Дечева – преподавател по френски език. Целта на посещението бе учениците да наблюдават етапите по създаването и изпълнението на различни проекти за външна реклама и да придобият реална представа за цялостния процес на работа – от създаването на деден проект до неговото изпълнение и накрая като готов, завършен продукт.

Децата имаха възможност да наблюдават работата в отдел Дизайн и предпечат, както и изпълнението на поръчки за външна реклама при другите специалирани отдели в Медия Дизайн. Те самите участваха в изработването на коматексова табела, прездназначена за класната им стая. Учениците сами направиха оформлението на продукта като избраха на табелата да бъде изписан цитат от “Малкият Принц”. Споделиха също, че сами ще монтират табелата над дъската в класната си стая.