Рекламна агенция Медия Дизайн вече 20 години е Ваш лоялен партньор


Медия Дизайн 20 години се развива в сферата на рекламата и има зад гърба си множество изпълнени проекти за външна и печатна реклама. През годините рекламната агенция натрупа необходимия опит в проектирането, изработката и монтажа на светещи и несветещи рекламни табели и обемни букви, тотеми, който й позволява да реализира и най-необичайните идеи.

Професионалистите на Медия Дизайн са монтирали реклами из цялата страна, много от които са все още с актуален външен вид и се използват от клиентите. Всеки клиент е значим за рекламната агенция и към него се подхожда строго индивидуално, без да се взема под внимание размерът на проекта. Най-важното е клиентите да получат желаното рекламно изделие в уговорения срок, удовлетворени от крайния резултат. Рекламна агенция Медия Дизайн е изработвала рекламни изделия за хипермаркети, търговски обекти, банки, хотели, мобилни оператори, винарски изби, автомивки и изобщо обекти с разнообразни дейности.


Как се развива през годините рекламна агенция Медия Дизайн?


Постоянно развиващата се рекламна индустрия води до търсенето на нови и все по-модерни технологии, които да улесняват целия процес на производство на рекламни изделия. В отговор на промените в сектора, рекламна агенция Медия Дизайн закупува високотехнологични машини и работи с материали от доказани производители. За да повиши качеството на предлаганите изделия, Медия Дизайн става оторизиран производител на 3M Sign Graphics – материали за реклама. Повече от 15 години фирмата използва висококачествените материали на 3M – компания с множество иновации в различни сектори на индустрията. 99% от поръчките за външна реклама са изработени със специализираните материали на утвърдения лидер на пазара 3М, което е гаранция за трайността и здравината на крайните изделия – рекламните табели, обемни букви, рекламни графики и брандиране на автомобили.През 2011 г. рекламна агенция Медия Дизайн получава сертификат за качество от БАПРИЕ. Българската асоциация на производителите на рекламно-информационни елементи удостоверява, че процесите по производство във фирмата – проектиране, изработка, монтаж и сервиз, отговарят на посочените от сертифициращия орган стандарти. Контролът върху етапите на производството на външна реклама е една добра гаранция за спокойствието на клиента, че ще получи качествено изделие за дълго време.

Подкрепена от горепосочените факти, рекламна агенция Медия Дизайн дава гаранция за период до 5 години на своите реклами – светещи и несветещи табели, обемни букви, тотеми и т.н. Гаранционният и следгаранционен период на изделията е грижа на специалистите на фирмата, които имат необходимия опит да се справят с всеки възможен проблем.