Изработихме и монтирахме обемни букви с ефектно задно осветяване и табели от винил на автомивка в една от бензиностанциите на Лукойл в Пловдив. Така подобрихме визуалната комуникация на обекта и сега той е лесно разпознаваем.

Бензиностанциите са денонощни и стандартно при тях се използва яркото осветяване, така стават видими от голяма дистанция за шофьорите. Изключение не направи и автомивка Лукойл, чиято козирка „грее“ нощем, осветена от три рекламни надписа.

Ореолно светещ надпис на автомивка Лукойл

Изпълнихме детайлно всички изисквания на своите клиенти, за рекламната визия на обекта. На козирката сложихме плоскост от еталбонд, а върху нея закрепихме надписа със стабилни дистанционери. За направата на буквите използвахме плексиглас, който е високоустойчив и подходящ за такъв тип външна реклама. Червеният цвят на плексигласа също играе важна роля за видимостта на рекламата и добре се комбинира със светодиодите на G.O.Q. LED.

Информативни винилни табели на стената на автомивката

От едната страна на автомивка Лукойл монтирахме несветещи винилни табели. Изработихме ги с алуминиеви профили, които са със специална патентована система от щипки, изпъващи винилното платно. Здравината е гарантирана, дори и при силен вятър. Използвайки тази система, рекламната визия на табелата може лесно да бъде заменяна.

Основната информация за автомивката е предоставена на клиентите чрез изчистен, ярък и интересен дизайн на картинките върху табелите. На единия рекламен елемент се посочва, че мястото е на самообслужване. Иконките на другата табела показват различните плюсовете, които клиентът има при ползването на автомивка Лукойл.

Автомивката добавя още една функционалност към бензиностанцията, давайки  възможност да се погрижите за външния вид на превозното си средство.


Клиент:  Лукойл


Дата:  Юли 2016


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив