DC Corporation e бързо развиваща се телекомуникационна компания, предоставяща цифрова телевизия и високоскоростен оптичен интернет на територията на Пловдив, Асеновград и Варна. През 25-те години в бизнеса, компанията винаги се стреми да предостави на своите клиенти висококачествени услуги, които отговарят на последните технологии в тази сфера.

DC Corporation е наш дългогодишен клиент, с когото си сътрудничим успешно в различни проекти за реклама и дизайн. От компанията ни потърсиха и за брандирането на един от фирмените им автомобили.

Облепихме Peugeot Partner на DC Corporation с надписи от 3M фолио

Дизайнът на рекламната визия на автомобила е изчистен и семпъл – в цветовете на логото на компанията. Основните дейности – Цифрова телевизия, Оптичен интернет и Play TV са разположени от двете страни на автомобила и на задните врати, за да се виждат ясно. Логото на DC Corporation е основен акцент и може да се види от всички страни на фирмената кола. Странично са апликирани и контактите на фирмата: уеб сайтът и телефона за връзка.

Всички рекламни надписи са изпълнени от висококачествено фолио 3M Scotchcal 50 в черно, синьо, зелено и червено. Фолиото е предназначено за средносрочни апликации върху гладки и повърхности с леки кривини. Богатата му палитра от цветове предоставя възможност за осъществяване на множество проекти за реклами на витрини, коли, табели и др.

Като 3M оторизиран производител, Медия Дизайн може да предложи първокласни решения за изпълнение на рекламни графики и надписи от фолио. Изработката и монтажът от компания сертифицирана от 3М гарантира качество и дълготрайност на рекламите.


Клиент:  DC TV


Дата:  Ноември 2017


Гаранция: 2 години


Град: Пловдив