От Медия Дизайн направихме реклама за сградата на АДД България – една от водещите компании в предлагането на интелигентни решения и системи за контрол на ресурси. Продуктовата гама на АДД е базирана на най-модерните достижения в сферата на комуникациите. Компанията непрекъснато се развива и разработва технологични решения в помощ на клиентите си.

Две светещи лога на покрива на сградата на АДД България

Изработихме две големи светещи реклами, които визуализират логото на фирмата, и ги поставихме на покрива на сградата. Закрепихме изделията на здрави метални конструкции, за да няма опасност рекламите да паднат, дори при поява на много силен вятър.

Стандартната система при изработката на големи обемни букви, до 2 метра височина, е комбинация от алуминий, плексиглас, фолио. Компонентите са устойчиви на външните атмосферни влияния и запазват максимално дълго добрия си вид. Алурапидът (алуминиевият профил) прави леки рекламните букви, а това значително улеснява монтажа, дори на труднодостъпни места. Светещото обемно лого за АДД България са със светодиодно осветление G.O.Q LED, което в комбинация с избраната алуминиева система ги прави още по-устойчиви и надеждни. Върху лицето на логото апликирахме полимерно транслуцентно фолио 3M Scotchcal 2330 във фирмените цветове, което подсилва ефекта на рекламата.


Вижте също: 3D букви


Клиент:  АДД България


Дата:  Август 2019


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив