Аквапарк Персенк е първият термален аквапарк на територията на град Девин. Онова, което го отличава от повечето атракциони в страната е лечебната сила на Беденската минералната вода. Тя е известна с своята ниска минерализация, висока температура, ценен физико – химичен състав и благотворното си влияние. Освен това, там можете да се насладите и на редица видове SPA процедури, така че да си подарите релаксиращ и запомнящ се престой.

Рекламна агенция Медия Дизайн извърши цялостно брандиране на Аквапарк Персенк, като реализирахме различни проекти по външна реклама, както и изграждане на правилна визуална комуникация на обекта.

Изграждане на визуална комуникация в Аквапарк Персенк, Девин

При брандиране на обекти като Термален Аквапарк Персенк се грижим всички части на комплекса да бъдат обособени с подходящи информационни табели. Така създадената визуална комуникация ориентира отлично посетителите, като им помага бързо и безпроблемно да намерят онова, което желаят.

Надписите Snack bar и Spa Center са изпълнени от ПВЦ и са инсталирани директно върху фасадата. Табелите също са създадени от същия материал и облепени с качествено фолио, което е гарантирано издръжливо и трайно. Погрижихме се да бъдат поставени на нужните места, за да бъдат максимално полезни.

Брандиране на обекти: как и защо?

Рекламна агенция Медия Дизайн разполага с неограничени възможности за брандиране на обекти и създаване на ефектна външна реклама. Създаваме светещи или несветещи обемни букви, табели, тотеми, ексклузивни изделия от плексиглас и още редица други промоционални, рекламни изделия. Нашите опитни професионалисти могат да Ви консултират и изпълнят в срок желания проект, който да се превърне в лицето на Вашия бизнес.


Клиент: Термален Аквапарк Персенк


Дата: Август 2019


Гаранция: 3 години


Град: Девин