Повече от 25 години, Александър Логистикс е сред водещите компании в своя бранш – вътрешен и международен транспорт, спедиция и логистика. Компанията е гъвкава по отношение на предлаганите услуги: автомобилен, въздушен и морски транспорт, складова логистика и митнически услуги. С просторна складова база и обширна мрежа от партньори за извършване на различните типове транспорт, Александър Логистикс предоставя множество възможности за своите клиенти. Във връзка с изграждането на новия терминал (Cross Dock склад) на фирмата, от управленския екип се свързаха с нас за изработка на качествена външна реклама.

Устойчиви и елегантни обемни букви с логото на Александър Логистикс

Най-новата складова база на компанията е разположена на ключова пътна артерия, до околовръстен път София. Затова беше нужна ясно забележима и атрактивна външна реклама. Клиентите предпочетоха обемни букви с Алурапид и плексиглас, заради елегантния им вид и висока устойчивост на външни климатични условия. Тази система за обемни букви е подходяща за рекламни надписи на фирмени и административни сгради, халета, банки, където обикновено се монтират на високо, за да се виждат отдалече.Другото голямо предимство е издръжливостта на буквите с алуминиеви страници. Алуминият не корозира и не изменя своя външен вид, поради което буквите остават непроменени с години. Сглобката на този вид обемни букви е прецизна и стабилна, така че осветлението да остава непокътнато от влагата.

Ярки светещи букви във фирмените цветове

Изработихме надписа в цветовете на компанията, за да бъде ясно разпознаваема рекламата. Поставихме дълготрайно и ярко LED осветление на доказания лидер в бранша – корейската марка G.O.Q. LED. С тях обемните букви имат 3 години пълна гаранция. На практика техният безпроблемен експлоатационен живот е двойно и дори тройно по-дълъг от гаранцията. Големият надпис, с ярко осветление и елегантен вид прави впечатление и се вижда перфектно от преминаващите по натоварената главен път. По този начин той засвидетелства престижа на реномираната компания – Александър Логистикс.


Клиент:  Alexander Logistics


Дата:  Август 2019


Гаранция: 3 години


Град: София