Арон България ЕАД е фирма занимаваща се с търговия на нехранителни стоки. Основната ѝ търговска дейност е свързана с продажбата на алуминиеви стълби и скелета. Компанията е първата, която пуска на българския пазар домакинските алуминиеви стълби. От създаването си през 2007 година, Арон БГ непрекъснато увеличава асортимента си. През 2014 година започва и собствено производство на капани с лепило за мишки и плъхове. Компанията успешно си партнира с едни от най-големите търговски вериги и хипермаркети в страната.

Aron BG ни възложи брандиране на автомобил, който да се превърне в подвижна реклама на фирмата. За изпълнението използвахме висококачествените материали на 3М, на които сме оторизиран производител повече от 20 години.

Брандиране на фирмена кола Арон БГ с фолио на 3М

Надписите за превозното средство на Арон БГ апликирахме със самозалепващо фолио 3М Scotchcal 50. На страниците на автомобила се виждат името на фирмата, дейността ѝ, а също така телефони за контакт и уебсайт. Фолиото, което използвахме, е подходящо за полагане на повърхности с леки кривини, каквито има по колата.

Логото на фирмата представлява човече, което се изкачва по стълба. Така се насочва вниманието към основаната дейност фирмата – търговия на едро с алуминиеви стълби. Стикери с дигитален печат, отново от 3M фолио, изобразяват това лого. Поставихме ги и от двете страници на колата. За да изглеждат по-привлекателно и да са по-трайни, стикерите са покрити с ламинат. Всички използвани материали за създаването на рекламната визия на автомобила имат гаранция за качество и съвместимост.

Надпис в бяло, с името на фирмата, поставихме на задното стъкло на автомобила, завършвайки стилното и функционално брандиране.

В забързаното ежедневие понякога е трудно да разчиташ на повече от поглед, за да успееш да отправиш послание. Правилното позициониране на рекламата и използваните цветовете, гарантират и по-голяма разпознаваемост на логото на фирмата. Това и постигнахме успешно с изпълнението на подходящ дизайн за брандиране на автомобила на Арон БГ.


Клиент:  Арон БГ


Дата:  Април 2017


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив