Светещи плексигласови букви с ефектна изработка за АТАРО Клима Пловдив

Фирма АТАРО Клима е доказан лидер в производството и проектирането в областта на климатизацията, вентилацията и отоплението. Те се довериха на Медия Дизайн за брандирането на фирмената им сграда край град Пловдив. Изработихме и поставихме обемни светещи букви от плексиглас по специален дизайн, който да изглежда точно както и самото лого на фирмата.

Буквите са изработени изцяло от бял плексиглас, за да контрастират на синия цвят на сградата. Интересен акцент е надписът „АТАРО“, който се състои от отделно осветени плексигласови елементи, образуващи буквите. Въпреки малките си размери, детайлите са прецизно изработени, благодарение на гъвкавостта, която предлага плексигласът. Той се характеризира и с издръжливост, което го прави подходящ за излагане на външни условия и на труднодостъпни места.

Върху страниците на буквите за АТАРО Клима Пловдив, респективно всички отделни плексигласови елементи, е апликирано 3М Blockout фолио. То блокира светлината, така че надписът да свети само напред. По този начин, обемните букви нощем са с изчистена и стилна визия, виждат се ясно и отдалече. Буквите са осветени с диоди на лидерите в бранша G.O.Q. LED. Светодиодите са с доказани енергийна ефективност и качество, удължаващи гаранционния живот на обемните букви.

Фасадата на сградата, където се помещават офисите на АТАРО Клима Пловдив вече е с ефектна и стилна външна реклама, която освен с перфектна визия е и с отлична трайност.


Клиент:  АТАРО Клима


Дата:  Октомври 2012


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив