Рекламна кутия с ефектна визия

Оригиналната опаковка на рингове за автомобилно табло отлично представя продукта на широкия пазар, благодарение на своя атрактивен дизайн. Важно за всяка рекламна опаковка е с един поглед, клиентът да добие представа и да получи ясна и точна информация за продукта. Кутията за AutoPro е пример за такава опаковка. Виждаш лицето на кутията и моментално получаваш синтезирана информация и ясно рекламното послание.

С парциален лак във формата на кръгове е добавен допълнителен рекламен акцент, който подчертава приложението и предимствата на продукта. Цялата кутия е покрита с ламинат мат, създаващ впечатление на по-луксозно изпълнена опаковка. На гърба на кутията е основната информация за клиента – съвместими модели автомобили и картинка, която обяснява основното предимство нагледно – самозаключващата система.

Дизайн на кутия, подпомагащ добрия имидж

Стилизираният дизайн в съчетание с ефектите на използваните материали превръщат кутията в ефективен рекламен инструмент. Виждайки красива и детайлно изпълнена опаковка клиентът веднага бива предразположен към съответния продукт, като го възприема като качествено изделие. Именно защото лицето на продукта – опаковката, има голямо значение за продажбата и имиджа на фирмата, компаниите се отнасят с голямо внимание към всеки детайл от дизайна.


Клиент:  AutoPro


Дата:  Март 2010


Гаранция: