Фирма Марси ПКМ освен надежден партньор в климатизацията, е и наш дългогодишен клиент, който ни се доверява за цялостното си рекламно представяне. От дизайна и изпълнението на печатни изделия до външна реклама, екипът на Медия Дизайн се грижи компанията да бъде с безупречна рекламна визия.

Брандирането на фирмения автопарк е от огромно значение за имиджа на всяка компания. Стилната и атрактивна визия несъмнено привлича вниманието на клиентите и създава впечатление. Затова нашият екип създаде елегантен и идентичен за всички автомобили на Марси ПКМ дизайн, с който служебните автомобили да бъдат лесно разпознаваеми.

Фирмените автомобили получиха представителна визия

За автомобилите на Марси ПКМ използвахме фолио на американската компания 3M, с материалите на която работим успешно повече от 25 години и сме 3M оторизиран производител. Фолиото за рекламните стикери е серия 3M Scotchcal 50, отличваща се с трайност и издръжливост. Комбинацията от устойчива реклама и стилен дизайн, който е ясно четим и акцентиращ върху бранда и предлаганите марки, превърна служебните автомобили в идеалния имиджов инстумент. С новото си официално „облекло“ колите на климатичната компания вече лесно могат да се разпонаят по улиците на града и страната.


Вижте също: Ребрандиране на магазин за климатици в Пловдив


Защо да брандирате служебните коли?

Брандирането на служебните автомобили е изгоден и ефективен начин да се увеличи разпознаваемостта на вашата марка, респективно и вашите продажби. Чрез него се изгражда професионален имидж и се повишава лоялността на клиентите към компанията. Друго голямо предимство е стимулирането на екипния дух – това че служителите се чустват по-свързани с вашия бизнес и горди, че са част от него. Брандираните автомобили са безплатна реклама, която работи за вас 24/7. Те могат да ви помогнат да достигнете до много хора, без да харчите пари за традиционна реклама, заради което са изгодна и напълно оправдана инвестиция.


Клиент: Марси ПКМ


Дата: Април 2022


Гаранция: 2 години


Град: Пловдив