Елсол ООД е надеждна компания с богат опит в инсталацията на фотоволтаични системи за дома и бизнеса. Компанията извършва всички дейности, свързани с реализирането на соларни централи – от проучване и оценка до монтаж, поддръжка и сервиз. Работи успешно в България и страни от Европейския съюз.

Във връзка с разрастването на компанията и нейния автопарк, от Елсол се обърнаха към нас за брандиране на служебен бус.

Рекламни графики с висок клас фолио за дълготрайни резултати

Като професионалисти в брандирането на автомобили, използвахме фолио за печат с доказани характеристики – 3M IJ180mC. То е специализирано за облепяне на превозни средства за дългосрочни приложения. Прилепва идеално дори към детайли с дълбоки извивки, благодарение на своите патентовани лепилни технологии – Comply ™ и Controltac ™. Едно от много му предимства, е отлично качество на отпечатаните изображения.

С това фолио рекламата за Елсол се получи наистина впечатляваща – с интензивни и ярки цветове, грабващи вниманието и насочващи го към бранда. При автомобилната реклама бързото привличане на погледите е от огромно значение, защото обикновено се гледа за кратко. Затова дизайнът трябва да е опростен и информативен, но също така креативен и привлекателен. Като резултат се вижда, че тези цели са изпълнени и соларната компания ще бъде промотирана по най-добрия начин.

Качество преди всичко

Доверяваме се на материалите на 3M, за да гарантираме перфектно качество на крайните изделия, а за това спомага и отличното им познаване от страна на нашите инсталатори. Всичко това, както и сертифицирането ни като 3M производител, ни дава възможността да предоставим най-пълната гаранция в индустрията за завършена графика – 3M MCS Warranty.


Клиент: Елсол ООД


Дата: Ноември 2023


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив