Новият магазин на JUMBO в град Пловдив отвори врати днес. Най-нетърпеливите могат да го посетят и да се отдадат на предпразнично пазаруване. А ние се погрижихме за приветливото посрещане, като брандирахме входа му, който се намира до ескалаторите в МОЛ-а. Две светещи табели и рекламни стикери от фолио на стените преобразиха пространството към входа и го направиха ясно забележим и привлекателен.

Светещи табели с лице от плексиглас за елегантно посрещане

Изработихме две рекламни табели с алуминиев профил и лице от плексиглас. На лицето е апликирано фолио за светещи реклами с надписи – „JUMBO“ и „ВХОД“. Едната табела – с името на магазина, е инсталирана точно на козирката над ескалаторите, а другата е  отстрани на тях, до стената за катерене. Този вид табели са изключително стилни, подходящи като интериорни табели или външна реклама. Издръжливи и трайни, с тях клиентите си осигуряват отлично представяне за дълго време.

Рекламни банери и фолио допълниха визията на входа

Поставихме много голям вертикален банер с ярка и игрива картинка на стената, която е точно до тази за катерене. Той е с размери 3.43м x 7.10м и веднага грабва вниманието. От другата страна на ескалаторите, инсталирахме стикер от фолио 3M IJ35 с ламинат гланц, който е с игрив дизайн с познатия на всички герой – торбичката на JUMBO.

Получи се елегантно обособяване на входа към магазина, което отговори на високите стандарти на марката Jumbo.


Клиент: JUMBO


Дата: Октомври 2023


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив