Хотел Диамант е разположен близо до плажната ивица, в сърцето на Слънчев бряг. Луксозният комплекс предлага на своите посетители богат пакет от услуги, които включват блок меню, кафетерия и лоби бар, открит басейн с детска част, магазин, фризьорски салон, медицински кабинет, SPA център, турска баня и масажи, фитнес, интернет зала, билярд и казино.

Ръководството на хотела се обърна към Рекламна агенция Медия Дизайн за изпълнението на проект за външна реклама на обекта.

Брандиране на игрална зала за хотел Диамант, Слънчев бряг

За игралната зала към хотел Диамант създадохме светещи обемни букви Gaming Club и табели, които ясно и отдалеч да обозначават мястото. За LED кантовете и осветлението на рекламните изделия бяха използвани LED модули от корейският производител G.O.Q LED. Те са с чип на Samsung и предоставят качество и трайност на достъпна цена.

Витрините на обекта бяха облепени с висок клас фолио за дигитален печат – 3M Scotchcal IJ40. Това е полимерно, каландрирано самозалепващо фолио с акрилатно лепило. Отличен избор при апликация на равни повърхности и повърхности с леки кривини.

Какво е предимството на брандираният обект?

При брандиране на обекти се подсигурявате, че ще бъдете запомнени, разпознаваеми и лесно откривани. Стилна имиджова стратегия, с която печелите доверие у клиентите си. Екипът на Рекламна агенция Медия Дизайн предлага богат асортимент от идеи и възможностти за реализация на тематична за Вашия бизнес рекламна визия.


Клиент:  Хотел Диамант


Дата:  Април 2019


Гаранция: 3 години


Град: Слънчев бряг