„Верея“ е емблематична българска марка, синоним на висококачествени млечни продукти. Създадена през 1959 г., тя наследява богатите традиции в производството на кисело и прясно мляко, както и на вкусни български сирена. Първоначално любима марка на Стара Загора, „Верея“ печели сърцата на потребителите в цялата страна и се превръща в символ на автентичен български вкус. Млечните продукти достигат до над 1 000 000 потребители в цялата страна, приготвени с грижа и внимание към детайла. Марката „Верея“ е синоним за спазване на най-високите стандарти за производство. Компанията производител ОМК е сертифицирана по ISO 9001, IFS и HACCP, което гарантира безопасността и високото качество на продуктите.

От ръководството ни се довериха за брандиране на фирмените камиони с новата рекламна визия на марката. За целта използвахме висококачествен солвентен печат и специализирано 3M фолио, като резултатът е наистина впечатляващ.

Рекламата на Верея „блести“ с наситени и свежи цветове

Изпълнихме тази външна реклама като облепихме камионите на престижната марка с устойчиво фолио 3M Scotchcal IJ40. За по-висока трайност на печата, поставихме и съответния ламинат. Това фолио е специализирано за печатна графика, за апликиране на гладки повърхности и такива с леки кривини. Предоставя отлично качество на печат, което сме постигнали чрез висок клас съвременна машина с 10 солвентни мастила. Благодарение на това цветовете са реалистични, много наситени и ярки.

Другото голямо предимство е, че технологията на принтера и мастилата са одобрени от 3M за издаване на тяхната златна гаранция – 3M MCS Warranty. Като 3M оторизиран производител, Медия Дизайн е упълномощена да предоставя тази гаранция за завършена рекламна графика. Така клиентите ни получават освен качество и сигурност.


Клиент: млечни продукти Верея


Дата: Април 2024


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив