Рекламна агенция Медия Дизайн облепи фирмените камиони на Fruttaria – сертифициран вносител на екзотични и цитрусови плодове, и зеленчуци за България. За проекта използвахме висококачествено фолио за рекламна графика на с ламинат гланц, гарантиращо здравина и трайност.

Свеж бранд, свежи камиони

Дизайнът на камионите на Fruttaria е съобразен с бранда и посланието на компанията. Използвахме свежи цветове, които символизират натуралния произход на продуктите. Графиката е разположена на жълт фон, който символизира основната дейност на фирмата – съхранение, зреене и търговия с банани. Логото е разположено от всички страни на камионите, за да се осигури максимална разпознаваемост. Шрифтът е лесен за четене, а информацията за контакт е представена по ясно и подредено.


Клиент: Fruttaria


Дата: Май 2024 


Гаранция: 3 години


Град: с.Първенец, обл. Пловдив


За да пренесем дизайна върху камионите, използвахме полимерно, каландрирано фолио за превозни средства 3M IJ35 Scotchcal Graphic Film, известно със своите устойчивост и отлично качество на печат. Фолиото е подходящо за равни повърхности и издържа на атмосферни въздействия. Гланцовият ламинат едновременно предпазва графиката и придава елегантен вид на камионите, привличайки вниманието. За съдаването на рекламните изображения, използвахме съвременнна технология за безопасен и екологичен печат с латексови мастила на водна база.

Защо брандиране на камиони?

Брандирането на камионите е мощна маркетингова стратегия, която носи множество предимства: повишена разпознаваемост на марката, професионален имидж, лоялни клиенти и висока ефективност. Камионите на Fruttaria пътуват из страната и чужбина, превръщайки се в мобилни билбордове, които засилват разпознаваемостта на марката сред широка аудитория. Атрактивното и представително брандиране излъчва професионализъм и внушава доверие към компанията. Брандираните камиони спомагат за изграждане на лоялност сред клиентите, които лесно ще забележат и запомнят Fruttaria. Облепянето на камионите е сравнително нискобюджетна външна реклама с отлична възвръщаемост на инвестицията, генерирайки многократно рекламен ефект.

С брандирането на камионите от Медия Дизайн, Fruttaria затвърждава позициите си на лидер на пазара, демонстрирайки професионализъм и ангажираност към своите клиенти.