Наш Вкус е иновативна компания, която предлага поръчка и доставка на обедна храна, изцяло приготвена с фермерски продукти от български местни производители. Кетъринг услугата е напълно дигитална, достъпна през мобилно приложение, в което може да се избира дневно меню и да бъде заявена храна за седмица напред. Това е практично и удобно решение за работещи хора, които искат да се хранят здравословно и пълноценно. Концепцията на компанията е да предложи 100% чисти продукти от ферми в района на Пловдив, подпомагайки развитието на малкия бизнес на локално ниво. И начинът на доставка също е екосъобразен и се извършва от електрически камиони, производството на които е ситуирано в същия регион.

Във връзка с разрастването на Наш Вкус и необходимостта от повече превозни средства, с които да се извършват доставките, от компанията ни потърсиха за брандирането им с рекламно фолио.

Облепяне с рекламна графика и надписи от фолио

За облепянето на камиона използвахме фолио за печатна графика на лидера в индустрията 3M в комбинация с ламинат за дълготрайност на рекламата. Фолиото отпечатахме чрез висококачествен солвентен печат на специализирания ни принтер за получаване на „живи“ и ярки цветове. Зелената рекламна визия на Наш Вкус освежи еко камиона и го направи още по-атрактивен. Така рекламното послание на марката ще достигне до широка аудитория, впечатлявайки със стил навсякъде откъдето премине.

Качество и безопасност

Също като Наш Вкус и ние залагаме на екологичност и безопасност при изработката на съоръжения за външна реклама. Затова използваме модерни технология във всеки производствен процес, за да гарантираме сигурността и качеството на крайния продукт. Можем да предоставим най-пълната гаранция за завършена печатна графика – 3M MCS Warranty. Важното е клиентите ни да са спокойни за безпроблемната експлоатация на своите реклами.


Клиент: Наш Вкус


Дата:  Декември 2023


Гаранция: 2 години


Град: Пловдив