От 2001 година насам, Polo 1 е вносител и дистрибутор на италианската компания Molinari. Те се грижат ароматното и вкусно кафе да е лесно достижимо за всеки любител на кофеиновите напитки, благодарение на своите обучени търговски представители и умело изградената дистрибуторска мрежа.

От ръководството на Polo 1 да се доверявали на Рекламна агенция Медия Дизайн редица пъти. За тях сме изпълнявали дизайн на лого, изработка на светещ тотем, указателни табели и рекламни материали. Този път се обърнаха към нас за брандиране на фирмен автомобил.

Брандиране на фирмен пикап Molinari с надписи от фолио

Брандиране на фирмен пикап Polo 1 с изрязани на плотер надписи от фолио 3M Scotchcal 50, в комбинация с дигитален пълноцветен печат на фолио 3M Scotchcal 180 + ламинат 3M Scotchcal 8519. Монтажът на фолиото е извършен на сухо с помощта на пистолет с топъл въздух.

Рекламна агенция Медия Дизайн има дългогодишен опит при брандиране на автомобили, тъй като знаем ,че това е изключително изгодна и ефективна реклама за нашите клиенти. Освен това даваме гаранция от 2 години за всеки извършен проект, а трайността на графиките е над 5.


Клиент:  Polo 1 EOOD


Дата: 


Гаранция: 2 години