Фирма AutoPro е наш дългогодишен клиент, с който работим по множество проекти за дизайн, външна и печатна реклама. Предлага авточасти, тунинг аксесоари и консумативи за автомобили от водещи световни производители, с утвърдено качество и произход. За повече от десетилетие AutoPro успя да изгради отличен имидж и доверие сред своите клиенти и партньори.

За обекта на компанията в град София, създадохме представителна рекламна визия с инсталирането на светеща табела и обемни букви в унисон с фирмената идентичност.

Стилна черна табела със светещи обемни букви презентира компанията

Изработихме табела от Еталбонд в черен цвят, на която са инсталирани светещи обемни букви с алуминиеви страници „AutoPro“. Тези букви освен с издръжливост, се отличават и с елегантен и изящен вид. Надписът „Quality Parts“ е прорязан в композитния материал и представлява релефни букви. И двата вида надписи светят ярко и атрактивно, с помощта на инсталация от качествени LED модули.

Табелата е монтирана под козирката – таванно, точно над входа на магазина. Всъщност, нейният гръб може да се види от вътрешната страна. Именно заради този специфичен монтаж, рекламата трябва да е фина и прецизна и затова я изпълнихме с малка дълбочина и основа от бонд.

Светеща табела с винил за продуктовата гама

Инсталирахме и светеща табела с профил от алуминий и винилно лице, която функционира като информационно табло. На нея са описани предлаганите от магазина продуктови категории. По този начин клиентът получава бърза и ясна представа какво може да закупи. Рекламната табела е също в цветовете от логото на компанията и идеално си кореспондира с другата табела. През нощта светят надписите и червените ленти, които делят групите продукти. Така тази външна реклама е ефективна и работеща 24 часа.


Клиент: AutoPro тунинг авточасти


Дата: Февруари 2018


Гаранция: 3 години


Град: София