Stamh LTD е компания с опит в областта на инженерните решения за автоматизация и механизация на складови бази. Предлага множество специализирани машини и софтуер за изграждане на практични и сигурни системи за съхранение според нуждите на клиентите си. За двайсетте години на пазара, успява да разпростре дейността си в няколко държави, включително България, Македония, Сърбия, Гърция и Румъния.

Наскоро от компанията потърсиха Медия Дизайн за брандирането на няколко фирмени автомобила с логото на STAMH. За изпълнението на този проект се доверихме на устойчивото фолио от серия 3M Scotchcal 50.

Трайна и елегантна визия на фирмен автомобил за Stamh

Рекламата от фолио с фирмените инициали на компанията придаде на автомобилите на Stamh елегантна и атрактивна визия. Всички основни информационни елементи, необходими при брандиране на автомобили, присъстват в дизайна на фирмените коли. Фолио 3M Scotchcal 50 в морско син цвят контрастира перфектно с белия цвят на автомобила. Придава ясна видимост на рекламите и спомага за доброто анонсиране на бранда. Единият от автомобилите Dacia на компанията е в черен цвят. На него е апликирано сребристо фолио от същата серия.

Освен изчистената визия, друго голямо предимство е издръжливостта на фолиото. С него на практика клиентът получава устойчива реклама, която акцентира върху бизнеса му по всяко време. Като 3M оторизиран производител, облепените автомобили имат гаранция за качество и дълготрайност 3M™  MCS™  Warranty.

Облепяне с рекламни надписи за успешно презентиране на марката

Брандирането на автомобили с реклами от фолио е начин за бързо и успешно презентиране на марките и компаниите. Достъпно е и с отлична успеваемост. Денонощно рекламните послания достигат до широка аудитория в множество населени места. Облепянето с надписи от фолио с бранда Stamh направи фирмените автомобили на компанията отличаващи се и забележими.


Клиент:  Stamh LTD


Дата:  септември 2022


Гаранция: 2 години


Град: Пловдив