Фирма „Ивгим“ е коректен и надежден партньор в изграждането на системи за отопление, климатизация и газификация. За почти 30 години се е доказала с висококачествено изпълнение и професионализъм, благодарение на които завършва проекти си перфектно и в кратки срокове. За тях брандирахме фирмен бус с реклама от фолио.

Надписи от рязано фолио за брандирането на превозното средство

В унисон с фирмената идентичност, стикерите от фолио за режещи плотери 3M Scotchcal 50 са в син цвят. При тази външна реклама облепихме автомобила от всички страни, за ясна визуална комуникация по време на път и при престой. Поставихме надписи с основните дейности, името на компанията и фирмения уебсайт. Всички тези рекламни лепенки направиха превозното средство разпознаваемо, за да промотира успешно бизнеса на компанията.

Серия 3M Scotchcal 50 се отличава с отлична трайност и здравина. Самозалепващото фолио е подходящо за равни повърхности и такива с леки кривини. Благодарение на апликираните стикери от този вид фолио, фирменият бус на Ивгим ще рекламира дългосрочно компанията с безупречен вид.


Клиент: ЕТ „ИВАН ПУЛКОВ-ИВГИМ”


Дата:  Февруари 2023


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив