Фирма „Магнефикс“ ЕООД е създадена през 2019 г. в град Пловдив. Те са производители на система за нивелиране на камъни и плочки Magnefix. Продукт, който е световна търговска марка, има защитени два световни патента – за промишлен дизайн и полезен модел, и притежава отличителни характеристики спрямо останалите аналози на пазара.

От компанията се обърнаха към Рекламна агенция Медия Дизайн за брандирането на техен фирмен автомобил.

Външна реклама с фирмен автомобил за MagneFix

За облепянето на служебния автомобил на MagneFix, нашият екип използва фолио за широкоформатен печат 3M Print Wrap IJ180. Това е каст, самозалепващо фолио за повърхности със сложни 3D кривини, специализирано за цялостна апликация на автомобили. Перфектно за облепяне на трудни за лепене елементи. Съдържа сиво, акрилатно лепило с подобрени системи Controltac и Comply.

Полученият резлутат създава ясна и конкретна външна реклама на компанията, която да им служи успешно за дълго време напред.

Брандиране на автомобили като печеливша стратегия

Факт е, че брандиране на автомобили е доказана вече във времето рекламна стратегия, която Ви носи резултати веднага и в същото време в кратък срок си възвръщате първоначалната инвестиция. Рекламна агенция Медия Дизайн представя избор на своите клиенти от няколко вида облепяне с графики, които да изберат според определените си цели, мотиви и бюджет.


Клиент: MagneFix


Дата: Август 2021


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив